STGM Birlikte Programının Kapanış Etkinliğine Davetlisiniz!

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM) iki yıldır yürütmekte olduğu BİRLİKTE Programı için online kapanış etkinliği düzenliyor ve herkesi katılıma davet ediyor. 12 Kasım 2020 saat 16.30’da başlayacak etkinliği, STGM’nin Facebook ve YouTube hesaplarından canlı olarak izleyebilirsiniz.

birlikte davetiyeYerel sivil toplum örgütleri için kapasite geliştirme destekleri ve ihtiyaç belirleme çalışmalarından yola çıkarak STGM tarafından hazırlanan ve birlikte değişimi hedefleyen bir program olan BİRLİKTE Programı’na iki yıl boyunca Türkiye’nin 18 kentinden farklı alanda çalışma yürüten 42 örgüt katıldı. Bu süre zarfında her bir örgütle birebir çalışma yürütüldü ve pandemi koşullarında çalışmalar yeni şekillerde ve online ortamda sürdürüldü.

STGM, herkesi “Değişime Tanıklık Etmek İçin Bizimle #BİRLİKTE Olun” mesajıyla kapanış etkinliğine davet ediyor. Birlikte Programı’nın 12 Kasım Perşembe günü 16.30’da başlayacak kapanış etkinliği, Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu Mali İşbirliği Başkanı Andre Etienne Lys’in katılımıyla gerçekleşecek.

Etkinliği STGM’nin Facebook ve YouTube hesaplarından canlı olarak izleyebilirsiniz.