ReWorld: E-Atık Mesele Süreci Başvuruları Devam Ediyor!

ReWorld Açık İnovasyon Programı,Türkiye’de 18-30 yaş arasındaki gençleri e-atık meselesi için çözüm üretmeye davet ediyor. E-atık konusunda çözüm fikirlerini sunmak ve programda yer almak isteyenler için son başvuru tarihi 18 Ekim 2020.

imeceLAB_ReWorld_StoryReWorld Açık İnovasyon Programı, Vodafone ana partnerliği, imeceLAB ve S360 yürütücülüğünde başladı. “E-atık meselesine nasıl kapsayıcı, sistematik ve döngüsel çözümler üretiriz?” sorusuna yanıtı olan ve Vodafone ReWorld E-Atık Açık İnovasyon Programı ön kuluçka sürecini tamamlayan takımlar arasından seçici kurul tarafından belirlenecek 4 takım üç hakka sahip olacak:

1- Sürdürülebilirlik Liderliği Sertifika Programı’na Katılım:

Boğaziçi Üniversitesi akademisyenleri tarafından verilen Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi sertifika programına katılım,

 2- Girişimcilik Koçluğu:

Girişimcilik ve iş geliştirme başta olmak üzere pek çok konuda bilgi ve deneyim kazanmalarına katkıda bulunacak, alanında uzman kişilerden mentorluk ve koçluk desteği.

3- Tohum Yatırımı:

Projelerin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yatırım desteği, ödüllerinin sahibi olacakları kuluçka sürecine başlayacak.

Programa Başvuru Koşulları:

  • 18-30 yaş arasında olmak
  • 2-5 kişilik bir takım oluşturmak

Detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Başvuru formuna ise buradan ulaşabilirsiniz.