STÖ’ler için Kaynak Geliştirme Seminerleri Fongogo ile Devam Ediyor

15 Haziran 2020
Avrupa Birliği tarafından finanse edilen ve STGM'nin yürütücüsü olduğu STÖ Kaynak Merkezi Projesi kapsamında, sivil toplum örgütlerinin kaynak geliştirmelerine destek olmak amacıyla düzenlenen "STÖ’ler için Kaynak Geliştirme Seminerleri" kitlesel fonlama platformu Fongogo ile devam ediyor.

Sivil toplum örgütlerine kaynak geliştirme platformlarını tanıtmak hedefiyle düzenlenen çevrimiçi seminerlerin ikincisi 19 Haziran 2020 Cuma günü saat 14.00’te Fongogo Genel Koordinatörü Catherine Dilmener’le gerçekleşecek.

Seminerde Fongogo tanıtılarak, sivil toplum örgütlerinin Fongogo’dan nasıl yararlanabileceği, Fongogo’dan yararlanmanın koşulları  ve başarılı bir kitlesel fonlama kampanyası yürütmenin ipuçları ele alınacak.

Çevrimiçi oturum zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecek ve seminerde işaret dili tercümesi yapılacaktır.

Webinara Nasıl Katılabilirsiniz?

Webinar 19 Haziran 2020 Cuma günü Türkiye saatiyle 14.00’te başlayacak. Katılmak isteyenler oturum başlama saatine kadar sisteme kaydolabilirler. Aynı anda 500 kişinin katılabildiği webinara, herhangi bir eleme olmadan, ilk bağlanan 500 katılımcının erişimi sağlanacak.

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

Webinara Kayıt Olmadan Önce Lütfen Dikkatlice Okuyunuz.

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi Derneği Destek Noktası, bu başvurunuzla paylaşmış olduğunuz kişisel veriyi KVKK’ya uygun olarak işleyerek, muhafaza etmektedir. Bu veriler, sizinle iletişim kurmak, gerekli bilgilendirmeleri yapabilmek amacıyla kullanılacak ve üçüncü taraflarla paylaşılmayacaktır. Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin aydınlatıcı bilgiyi buradan okuyabilirsiniz.

  • Kayıt bağlantısında yer alan First Name (ad), Last Name (soyad), E-Mail Address (E-posta Adresi) bölümleri ile altında bulunan diğer soruları lütfen doldurun ve en aşağıda bulunan “Register” bağlantısına tıklayarak kaydınızı tamamlayın.
  • Kayıt olduğunuz e-posta adresinize bir kayıt onay e-postası iletilecektir. Seminer günü ve saatinde seminere katılmak için bu e-postada yer alan “Click Here To Join” bağlantısına tıklayınız. Bu işlem sonrasında otomatik olarak zoom programına yönlendirileceksiniz.
  • Kullanılan cihaz ve yazılımlardaki farklı saat dilimlerine bağlı olarak otomatik uyarı servisleri zaman zaman doğru çalışmayabiliyor. Bu nedenle webinarın Türkiye saatiyle 14.00’te başlayacağını lütfen unutmayın.

Sorularınız için desteknoktasi@stgm.org.tr adresinden ulaşabilirsiniz.