İnsan Hakları Okulu Online İnsan Hakları Atölyelerine Çağırıyor!

15 Nisan 2020
İnsan Hakları Okulu, 6. dönemi online olarak başlayacak İnsan Hakları Atölyelerine davet ediyor.

Gerekenler şu şekilde listeleniyor:

Mezuniyet belgesi (lise/lisans ve lisansüstü) olarak diplomanızı veya mezun olduğunuzu gösteren herhangi bir resmi belgeyi yüklemeniz gerekmektedir.

Henüz lisans mezunu olmayan ama bir insan hakları örgütünde gönüllü veya profesyonel olarak çalışan öğrenciler, mezuniyet belgesi yerine öğrenci olduklarına dair bir resmi belge veya öğrenci kartlarının fotoğrafını yükleyebilirler.

Bir insan hakları örgütünde gönüllü ve/veya profesyonel olarak çalışanların formdaki gerekli belge yerine çalıştıkları örgütten aldıkları bir yazı yüklemeleri gerekmektedir.

İnsan hakları örgütlerinde hem gönüllü hem de profesyonel olarak çalışanlar formu doldururken sadece tek seçeneği işaretlemelidir. Diğer seçeneği niyet mektubuna yazmanızı tavsiye olunur.

Niyet mektubunu doldurmak zorunludur.

Neden bu programı tercih ettiğinizi, daha önce insan hakları alanında eğitim alıp almadığınızı ve bu programdan ilerde nasıl faydalanmak istediğinizi anlatınız. Ayrıca kendinize ilişkin eklemek istediklerinizi de bu bölüme yazabilirsiniz.

250 kelime sınırı vardır.

Başvurular kesin kayıt değildir. Bu dönem 50 katılımcı kabul edilecektir.

Bireysel olarak her başvuru İHO akademik kurulu tarafından tek tek değerlendirilecek, değerlendirme sürecinin ardından kabul edilen katılımcılarla iletişime geçilecektir.

Başvuru için buraya tıklayabilirsiniz.