TSGA Perşembe Buluşmaları, Sosyal Girişimler için Sosyal Etki Yönetimi Webinar’ıyla Devam Ediyor

TSGA'nın bugün saat 16.00’da gerçekleştirilecek webinarı’nda Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’ndan Dr. Gonca Ongan ve Agata Fortuna,  Sosyal Girişimciler için Sosyal Etki Yönetimi’ni anlatacaklar.

Türkiye Sosyal Girişimcilik Ağı sosyal izolasyon döneminde, üyelerinin ve takipçilerinin ihtiyaç ve talepleri doğrultusunda yine hep birlikte öğrenmeye ve paylaşım içinde olmaya devam edilmesini sağlayacak webinar yayınlarına devam ediyor.

Bugün saat 16.00-18.00 arasında gerçekleşecek webinar yayınının konusu: Sosyal Girişimler için Sosyal Etki Yönetimi. Koç Üniversitesi Sosyal Etki Forumu’ndan (KUSIF) Dr. Gonca Ongan ve Agata Fortuna tarafından gerçekleştirilecek webinar’da sosyal girişimlerin etkilerini yönetmek ve maksimize etmek için paydaşlarını dahil etmesi, veri toplaması ve faaliyetlerini tasarlaması (veya değiştirmesi) gibi konularda bilgi ve deneyim paylaşımı gerçekleştirilecek. 

Webinar’a kayıt yaptırmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Önemli not: Webinar katılımcı sayısı 100 kişi ile sınırlıdır. Yayına katılamayacak kişiler için, yayınımızın kaydı önümüzdeki günlerde platform üzerinden paylaşılacaktır.

Bu Webinar Kimler İçin Faydalı?

Olumlu sosyal etkilerini en üst düzeye çıkarmak isteyen ve bu yolda kendilerine yardımcı olacak pratik yaklaşımlar arayan, halihazırda bir sosyal girişimi bulunan ya da kurmayı planlayan sosyal girişimciler ve sosyal girişimci adayları bu webinar’dan faydalanabilirler.

Webinar öncesi hazırlık yapmak veya sosyal etki üzerine bilgisini artırmak isteyenler, Etkinizi Zirveye Taşıyın: Sosyal Girşimcinin Rehberi isimli yayınına göz gezdirebilirler.

Gonca Ongan ve Agata Fortuna, sosyal etki yönetimi ile ilgili sorularınızı cevaplıyor! Merak ettiklerinizi sormak için buraya tıklayın. 

 

Etiketler