Türkiye Gençlik Çalışanı Veritabanı Oluşturuluyor

Pi Gençlik Derneği, Türkiye genelinde il il gençlik derneklerinin haritalanması yapılacak “Hak Temelli ve Kapsayıcı Gençlik Çalışmaları için Gençlik Organizasyonlarının Güçlendirilmesi'' projesi kapsamında oluşturdukları veri tabanına başvuruları bekliyor.

Pi Gençlik Derneği, Avrupa Birliği ve Hrant Dink Vakfı Sivil Toplumu Güçlendirme Hibe Programı 2019-2021 desteği ile yürüttüğü “Hak Temelli ve Kapsayıcı Gençlik Çalışmaları için Gençlik Organizasyonlarının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında yereldeki gençlik çalışmalarını güçlendirmeyi ve hak temelli çalışma konusunda kapasitelerini arttırmayı planlıyor.

Aynı proje kapsamında Türkiye genelinde il il gençlik derneklerinin haritalanması yapılacak bu çalışma kapsamında bir gençlik çalışanı veritabanı oluşturulması da bu adımlardan biri. Söz konusu veri tabanında yer almak isteyen tüm gençlik çalışanları son başvuru tarihine kadar bu kayıt formunu doldurarak başvuru yapabilirler.

Son başvuru tarihi 15 Mart 2020 saat 23.00

Sorularınız için iletisim@pigenclikdernegi.org adresinden veya 0232 483 03 14 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.

Gençlik Çalışanı Kimdir?
Gençlik çalışanları doğrudan gençlerle çalışan, onların yaşam becerileri geliştirmelerine, sağlıklı ilişkiler geliştirmelerine ve kendileri için doğru kararlar vermelerine yardımcı olan profesyonel çalışanlardır. Gençlik çalışanları genellikle gençlik merkezleri, gençlik dernekleri, kamu ve özel kuruluşların gençlik birimleri, proje ve faaliyetlerinde kolaylaştırıcı olarak görev alırlar. Gençlik çalışanları yukarıdaki özellikleri taşıyan her yaştan bireyler olabilir.

Neden Veri Tabanına Kayıt Olmalısınız?
Proje kapsamında yapılacak haritalama çalışması ile Türkiye’deki her gencin bulunduğu ildeki gençlik derneklerine ve gençlik çalışanlarına kolaylıkla ulaşması planlanmaktadır. Ayrıca gelecekte yapılacak bölgesel ve ulusal gençlik çalışmaları için gençlik çalışanlarının da bir birleri ile kolaylıkla iletişime geçmeleri bu alanın güçlenmesini sağlayacaktır. Gençlik çalışanı veri tabanına kayıt olmak çalışmalarınızı ve bir gençlik çalışanı olarak sizi daha görünür ve bilinir kılar.