“Yerel Gençlik Dernekleri Ağı” Kurucu Üyelerini Arıyor

Pi Gençlik Derneği’nin öncülüğünde kurulacak olan Yerel Gençlik Dernekleri Ağı (YGDA), Türkiye genelinden kurucu üyeleri olacak ilk 30 gençlik derneğini arıyor. Siz de Türkiye’nin farklı şehirlerinde gençler için veya gençlere yönelik faaliyetler yürüten bir dernekseniz YGDA’nın kurucu üyeleri arasında yer alabilirsiniz. Son başvuru tarihi 8 Kasım 2020.

Pi Gençlik Derneği’nin“Hak Temelli ve Kapsayıcı Gençlik Çalışmaları için Gençlik Organizasyonlarının Güçlendirilmesi” projesi kapsamında kurulan Yerel Gençlik Dernekleri Ağı (YGDA) Türkiye genelinden kurucu üyeleri olacak ilk 30 gençlik derneğini arıyor.

Türkiye’deki gençlik derneklerinin hak temelli çalışmalar konusunda kurumsal kapasitelerini güçlendirmek için oluşturulacak YGDA’nın yine Türkiye genelinden belirlenecek ilk 30 üye gençlik derneği ile 2020 yılı sonuna kadar kurulması planlanıyor. Türkiye’nin farklı şehirlerinde gençler için veya gençlere yönelik faaliyetler yürüten bir dernekseniz YGDA’nın kurucu üyeleri arasında yer almak isterseniz, tek yapmanız gereken aşağıda yer alan çevrimiçi başvuru formunu doldurmak. Sonraki adımda geçici olarak YGDA’nın dönem sekreterliğini yürüten Pi Gençlik Derneği ekibi sizlere gerekli bilgileri verecek.

YGDA Kurucu Üyelik Başvuru Formu

Son başvuru tarihi 08 Kasım 2020, saat 23.00. Çevrimiçi başvuru formunu dolduran gençlik dernekleriyle son başvuru tarihinden sonra birebir online toplantılar gerçekleştirilecek ve daha detaylı bilgi verilecek.

YGDA’nın kurucu üyeleri olacak ilk 30 derneğinin kendi kuruluşlarındaki resmi temsilcileriyle sonraki aylarda İzmir’de düzenlenecek insan hakları, gençlik hakları ve ayrımcılıkla mücadele konulu eğitimlere katılmaları bekleniyor.

Bu çağrıyla ilgili tüm sorularınız için iletisim@pigenclikdernegi.org adresinden veya 0232 483 03 14 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz.