STGM’nin Örgütsel Koçluk Programı Başlıyor

STGM’nin yürütücüsü olduğu ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Örgütlenme Özgürlüğü ve Katılım Hakkının Daha Fazla Geliştirilmesi için STÖ'ler ve Sivil Ağların Kapasitesinin Geliştirilmesi Projesi kapasite güçlendirme destekleri kapsamında dört yerel sivil toplum örgütüne örgütsel koçluk desteği sağlayacak.

Program için başvuruları 22 Mart 2020 tarihine kadar yapabilirsiniz.

Örgütsel Koçluk Nedir?

Örgütlerin kapasite güçlenme süreçlerine destek olmanın araçlarından biri de STGM’nin 2005 yılından bu yana çeşitli dönemlerde yürüttüğü örgütsel koçluk programı.

STGM örgütsel koçluk desteği, örgütlerin ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen konularda, planlı ve yapılandırılmış buluşmalar aracılığıyla verilen birebir bir destek türüdür.

Örgütsel Koçluk Programı kapsamında destek verilecek konular şöyle;

  • Savunuculuk ve Lobicilik
  • Kampanya Geliştirme
  • Politika İzleme
  • Ağ kurma
  • Politika geliştirme

Başvuru formu için lütfen tıklayınız.

Program değerlendirmeleri 27 Mart 2020 Cuma günü STÖ’lere e-posta aracılığıyla iletilecektir.  Değerlendirme sürecinde STGM ekibi tarafından gerekli görüldüğü takdirde örgüt ile görüşme yapılabilir.

Programla ilgili detaylı bilgi ve sorularınız için katilim@stgm.org.tr adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Avrupa Birliği’nin Mali Desteği ile gerçekleştirilen projede, Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı (ABB) Sivil Toplum Alt Sektörü Lider Kuruluş ve Nihai
Faydalanıcı olup, Sözleşme Makamı Merkezi Finans ve İhale Birimi’dir (MFİB).

Program rehberi için lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.