STGM, Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi İçin Başvuruları Almaya Başladı

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi (STGM)'nin proje döngüsündeki genel ilkeler, sorun ve paydaş analizleri, bütçe, faaliyet planı oluşturma gibi proje yazım ve uygulamasında dikkat edilmesi gereken önemli konuların ele alındığı "Proje Döngüsü Yönetimi" eğitimi için başvuru süreci başladı. 
12-14 Mart 2020 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleşecek olan eğitim başvuruları 2 Mart 2020 Pazartesi saat 17.00’de sona erecek.

Kim başvurabilir?

Eğitime, tüm illerden hak temelli çalışma yürüten STÖ’lerden temsilciler başvurabilirler.
Eğitim sürecinin etkin ve verimli ilerleyebilmesi için katılımcı sayısı 20-25 kişi aralığında tutulacaktır ve eğitimlere her bir örgütü temsilen bir kişi kabul edilmektedir. Bunlarla birlikte eğitime başvuracak STÖ temsilcilerinin cinsiyet kimliğinin kadın olması ve örgütlerinin proje geliştirme ve/veya proje yönetimi süreçlerinde görevli olması tercih sebebi olacaktır.

Eğitimlerin gerçekleşeceği illere bağlı olarak, hangi illerden başvuru kabul edileceği başvuru çağrılarında yer alacak ve eğitimlere düzenlenen iller dışından katılacak STÖ temsilcilerinin ulaşım ve konaklama masrafları STGM tarafından karşılanacaktır.

Ne zaman? Nerede?
Proje Döngüsü Yönetimi” eğitimi 12-14 Mart 2020 tarihleri arasında Ankara‘da 3 tam gün olarak gerçekleşecektir.  Eğitime Ankara dışından katılacak STÖ temsilcilerinin ulaşım ve konaklama masrafları STGM tarafından karşılanacakken, eğitim başvurusu kabul edilen STÖ temsilcilerinin örgütlerinden ıslak imzalı yetki belgelerini STGM’ye iletmeleri istenecektir. Değerlendirme sonrasında ise  katılımcı değişikliği kabul edilmeyecektir.
Nasıl başvuru yapılır?
Eğitime katılmak isteyen STÖ temsilcilerinin 2 Mart 2020 Pazartesi günü saat 17:00’ye kadar başvuru yapması gerekmektedir. Değerlendirme sonuçları 4 Mart 2020 Cuma günü başvuruda bulunan adreslere e-posta aracılığıyla iletilecektir.
Sorularınız için egitim@stgm.org.tr adresinden ve 0312 4424262 (Dahili:116) numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.