AFS Gönüllüleri Derneği Ofis Koordinatörü Arıyor

AFS Gönüllüleri Derneği, İstanbul ofislerinde yarı zamanlı çalışabilecek ofis koordinatörü arıyor.

AFS, insanlara daha adil ve barış dolu bir dünya için gerekli bilgi, deneyim ve anlayışı kazandırmak amacıyla kültürlerarası öğrenme olanakları sunan, gönüllü tabanlı, kar amacı gütmeyen ve değişim programları üzerine uzmanlaşan küresel bir sivil toplum örgütü. Bu ailenin Türkiye’deki gönüllüleri 1999’da kurulan AFS Gönüllüleri Derneği çatısı altında, hem AFS programlarına destek veriyor hem de farklı kültürleri bir araya getiren gençlik projeleri geliştiriyor; non-formal eğitsel faaliyetlerle her yaştan bireyin küresel aktif yurttaşlık konularında yetkinliklerinin arttırmasına yardımcı oluyor; daha fazla dezavantajlı gencin AFS Kültürlerarası Programları’na katılabilmesi için Onur Yaser Can, EVA Türkiye ve Çeşitlilik Destek burslarını yürütüyorlar.

· Çalışmaları sahiplenerek hem profesyonel deneyim kazanmak hem de sivil topluma katkıda bulunmak isteyen,
· Öğrenmeye ve paylaşmaya her daim aç,
· Enerjisiyle yakalayan,
· İş takibiyle kovalayan,
· İletişimiyle parmak ısırtan,
· Osmanbey/İstanbul’daki ofislerinde yarı zamanlı çalışabilecek Ofis Koordinatörü arıyorlar.

Beklentiler:
·   İdari işlerin ve burs programlarının yürütülmesi
·   Ofisin genel düzeninin sağlanması ve takviminin oluşturulması
·   AFS konuk etme ve gönderme ekiplerinin koordinasyonu
·   Kurum içi ve kurumsal iletişime destek

Başvuruların, 5 Ocak 2020 23.59’a kadar info@afsgonulluleri.org’a özgeçmiş ve motivasyon mektubuyla birlikte “Başvuru: OK” başlığıyla gönderilmesi gerekiyor. 

Varoluşsal sebeplerle kuruluşta yaş, din, ırk, cinsiyet, cinsel yönelim, etnik köken, engellilik ve benzeri sebeplere dayalı ayrımcılığa tahammül edilmemektedir.