Etki Odaklı Tasarım ve İletişim Atölyesi İzmir Başvuruları Başladı

YADA, Avrupa Birliği tarafından desteklenen “Sivil Diyaloğun Güçlenmesi” Projesi kapsamında, STK’ların proje ve programlarını etki odaklı tasarlamalarını, mevcut çalışmalarını etkiyi hesaba katan bir yaklaşımla yeniden düşünmelerini, gündemleştirmek istedikleri meselelerin iletişimini etki ve işbirliği çerçevesinde kurgulamalarını ve hayata geçirmelerini kolaylaştırmak adına atölye çalışmalarıyla başlayan bir program düzenliyor. Program kapsamında yapılacak ikinci atölye 31 Temmuz tarihinde İzmir'de gerçekleşecek. Diğer atölyeler 2020’de Diyarbakır, Samsun ve Ankara'da düzenlenecek.

Program 1 günlük atölye çalışmalarının ardından, katılımcı STK’ların bir bölümüyle yıl sonuna kadar sürecek birebir danışmanlık ve kolaylaştırıcılık atölyeleriyle devam edecek. Danışmanlık sürecine devam edecek STK’larla seçecekleri bir proje veya programın sosyal etki odaklı tasarım, uygulama ve ölçme metodolojilerini geliştirmek üzere birebir danışmanlık çalışması yürütülecek. 

Başvuru ve Koşullar

Programa maksimum 25 STK/inisiyatif/platform/forum/topluluk kabul edilecek. Son başvuru tarihi 26 Temmuz, saat 17.00 ve başvuru sonuçları en geç 29 Temmuz’da e-posta yoluyla başvuru sahiplerine açıklanacak.

Başvuru formu için tıklayın

Katılım durumunuzu, soru ve önerilerinizi ozunel@yada.org.tr adresine e-posta olarak ulaştırabilirsiniz.

Tarih : 31 Temmuz 2019

Saat   : 10:00-17:00

Mekan : Originn (Kazım Dirik Mah. 296/2 Sk. No: 33)