dokuz8HABER Alternatif Medya ve Yurttaş Haberciliği Eğitim Programı

28 Ağustos 2018
dokuz8HABER kurulduğundan beri sistematik olarak yürüttüğü Alternatif Medya ve Yurttaş Haberciliği Eğitim Programlarının yeni serisini Eylül-Aralık 2018 döneminde hayata geçirecektir.

Bu programın yeni döneminin ilk eğitimi 6-9 Eylül tarihleri arasında Türkiye çapında katılımla İstanbul’da hayata geçirilecektir. Bu eğitimin hemen ardından 18-20 Eylül tarihlerinde İstanbul’da, Türkiye çapında üniversitelerden katılımla hayata geçirilecek “dokuz8HABER Staj Eğitim Programı” düzenlenecektir.

Staj eğitim programının yanı sıra, 20-22 Eylül tarihlerinde yine İstanbul’da, kendi alanında bir ilk olarak “Araştırmacı Yurttaş Haberciliği Eğitim Programı” düzenlenecek.
2.0/18 eğitim programının devamındaysa Ekim-Aralık ayları döneminde bölge eğitimleri düzenlenecektir. Bu çerçevede Ekim ayında Diyarbakır (Doğu ve Güneydoğu) ve Antalya’da (Akdeniz), Kasım ayında Ankara’da (Anadolu), Aralık ayındaysa İzmir (Ege) ve İstanbul’da (Marmara) bölge eğitimleri düzenlenecektir. Bu formun doldurulması, burada sayılan tüm tematik veya bölgesel eğitimler için başvuru yapılmış olduğu anlamına gelmektedir. Ancak formu dolduran başvurucunun özelliklerine, yaşadığı veya okuduğu kente-okula, ihtiyaçlarına ve becerilerine göre bu eğitimlerden birisine dahil olması mümkün olabilecektir.
Eğitim programımıza katılım talebini dile getirdiğiniz için teşekkür ederiz, size en kısa süre içinde e-posta veya telefon yoluyla ulaşacağız.

Başvuru formu için tıklayınız.