Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği’nden “Ne Var Ne Yok?!” Eğitici Eğitimi

12 Aralık 2017
  Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği‘nin geçen yıl uygulamaya başladığı gençlik projesi ‘Ne Var Ne Yok?!’ bu yıl eğitici eğitimi ile devam ediyor. Liselerde görev yapan psikolojik danışmanların ve rehber öğretmenlerin akran ve flört şiddetini tanıma, önleme ve şiddete müdahaleye yönelik mesleki kapasitelerini geliştirmek ve okul ortamında gençlerle koruyucu-önleyici çalışmalar yapmalarını desteklemek amacıyla yürüttüğümüz proje; eğitim, […]

 

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği‘nin geçen yıl uygulamaya başladığı gençlik projesi ‘Ne Var Ne Yok?!’ bu yıl eğitici eğitimi ile devam ediyor. Liselerde görev yapan psikolojik danışmanların ve rehber öğretmenlerin akran ve flört şiddetini tanıma, önleme ve şiddete müdahaleye yönelik mesleki kapasitelerini geliştirmek ve okul ortamında gençlerle koruyucu-önleyici çalışmalar yapmalarını desteklemek amacıyla yürüttüğümüz proje; eğitim, uygulama ve süpervizyon aşamalarından oluşuyor.

Sabancı Vakfı Hibe Programı desteğiyle yürütülen projenin sonunda, bu alanda çalışan diğer uzmanların da faydalanması üzere “Gençlerle Akran Şiddeti Üzerine Çalışmak: Soru-Cevap Kitapçığı” ve ‘Eğitimde Flört Şiddeti Araştırması: Sorunlar ve Çözüm Önerileri’ başlıklı bir rapor hazırlanacak.

Kadıköy ve çevre ilçelerde görev yapan lise psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerine yönelik düzenlenecek beş günlük eğitici eğitimine katılmak için öncelikle proje tanıtım metnini okumanız ve uygun kriterlere sahipseniz başvuru formunu indirdikten sonra, doldurduğunuz  formu projenevarneyok@gmail.com adresine göndermeniz bekleniyor.

Son başvuru: 13 Aralık 2017 // 17.00

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.

Kaynak: siviltoplum.la