Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği’nden Tabukamu X Ne Var Ne Yok?!

Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği'nin güvenli ilişkiler odağında yürüttüğü gençlik programı Ne Var Ne Yok?! ve gençler için cinsel sağlık alanında bilgilendirici içerikler sunan tabukamu yayında! Bu iki oluşum, Türkiye'de eksikliği görülen ve erişilebilir hale getirmek için çalışılan kapsamlı cinsellik eğitimine iki örnek niteliğinde. 

tabukamu.com/nvny sayfasında Cinsel Şiddetle Mücadele Derneği tarafından hak temelli, koruyucu-önleyici, kapsayıcı yaklaşımla ve gençlerin katılımıyla oluşturulan; flört şiddeti, güvenli ilişkiler, cinsel davranışlarda onay, kişisel sınırlar gibi konularda bilgilendirici yazılar ve testleri bulabilirsiniz.

İlişki yaşamak isteyen herkesin heyecanlı, güzel, mutlu ve daha da önemlisi, baskı ve şiddetin olmadığı güvenli ilişkiler yaşamaya hakkı var. Bu yüzden Ne Var Ne Yok?! ve tabukamu olarak güçlerimizi birleştirdik. Bu sayede flört şiddeti, güvenli ilişkiler, cinsel davranışlarda onay, kişisel sınırlar gibi konularda bilgi ve deneyimlerimizi daha erişilebilir hâle getiriyoruz! Gençlerin cinsel sağlık, bedensel gelişim ve duygusal/sosyal yaşam alanlarında doğru ve güvenli bilgiye erişimleri ve karar almalarını desteklemek için şimdi bir aradayız.

Ne Var Ne Yok?! Gençlik Programı hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.