“Kamuoyunu Bilgilendirmede Yeni Medyanın Rolü” paneli

25 Ekim 2017
Türkiye’nin ilk ve tek “iddia kontrolü” çalışması Doğruluk Payı’nın, gelenekselleşen kamuoyunu bilgilendirme temalı panellerinin üçüncüsü Nevşin Mengü‘nün moderatörlüğünde 7 Kasım Salı Günü Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Doğruluk Payı editörü Bengi Ruken Cengiz, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, Teyit org kurucusu Mehmet Atakan Foça ve Yalansavar Editörü Tevfik Uyar’ın panelist olacağı etkinlikte “Kamuoyu ‘doğru bilgiyi’ nereden alıyor?” , “Medyaya ne kadar güveniyoruz?” […]

Türkiye’nin ilk ve tek “iddia kontrolü” çalışması Doğruluk Payı’nın, gelenekselleşen kamuoyunu bilgilendirme temalı panellerinin üçüncüsü Nevşin Mengü‘nün moderatörlüğünde 7 Kasım Salı Günü Kadir Has Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek.

Doğruluk Payı editörü Bengi Ruken Cengiz, Kadir Has Üniversitesi Öğretim Üyesi İsmail Hakkı Polat, Teyit org kurucusu Mehmet Atakan Foça ve Yalansavar Editörü Tevfik Uyar’ın panelist olacağı etkinlikte “Kamuoyu ‘doğru bilgiyi’ nereden alıyor?” , “Medyaya ne kadar güveniyoruz?” , “Doğruluk Payı, teyit org, Yalansavar gibi yeni medya oluşumları Türkiye’de hangi boşluğu dolduruyor?” gibi soruların cevapları aranacak. Panelden önce Doğruluk Payı’nın 2017 yılına dair çalışmalarının bir özetinin paylaşılacağı raporun sunumu da gerçekleşecek.

Kadir Has Üniversitesi dışından panele gelecek izleyicilerin kampüse sorunsuz olarak girebilmeleri için kayıt yaptırmaları zorunludur. Üniversite içinden etkinliği izlemek isteyenlerin salonun dışında kalmamaları için kayıt yaptırmaları tavsiye edilir. Kayıt işlemi tamamen ücretsizdir.

Kayıt için tıklayınız

Kaynak: Sivilalan