Habitat Cisco Networking Academy eğitmen eğitimi

19 Şubat 2016
Yeni dönem Habitat Cisco Networking Academy Eğitmen Eğitimi 4 Mart – 9 Mart 2016 tarihlerinde İzmir’de yapılacak. Eğitimde, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri v5.0 (IT Essentials) alanında eğitmen yetiştirilecek. Son başvuru Tarihi 28 Şubat 2016, saat: 16:00. Bilişim teknolojilerine ait temel bilgilerin akran eğitimleriyle 15-30 yaş arası gençlere ücretsiz olarak ulaştırılabilmesini hedefleyen eğitime, 15 kişi kabul edilecek. […]

Yeni dönem Habitat Cisco Networking Academy Eğitmen Eğitimi 4 Mart – 9 Mart 2016 tarihlerinde İzmir’de yapılacak. Eğitimde, Bilişim Teknolojilerinin Temelleri v5.0 (IT Essentials) alanında eğitmen yetiştirilecek. Son başvuru Tarihi 28 Şubat 2016, saat: 16:00.

Bilişim teknolojilerine ait temel bilgilerin akran eğitimleriyle 15-30 yaş arası gençlere ücretsiz olarak ulaştırılabilmesini hedefleyen eğitime, 15 kişi kabul edilecek. Eğitimin dili Türkçe olacak.

5 günlük eğitmen eğitiminin ilk 3 günü standart “IT Essentials v5.0” müfredatını, son 2 günü ise eğitmenlerin sınıfı iyi yönetebilmeleri için gerekli formasyonu ve uygulamaları içeriyor. 2 günlük formasyon eğitimi sırasında “NETACAD TEACH” ortamının kullanılması da gösterilecek. Eğitmen eğitimini tamamlayabilmek için adaylardan bazı teknik uygulamaları da başarıyla yapabilmeleri gerekiyor. (Örneğin; PC kasası montajı, ethernet kablo RJ45 sonlandırma vs.) Formasyon eğitimi sırasında tüm adayların müfredata dahil bir konuyu kısaca anlatması ve sunum yapması da bekleniyor.

Eğitmenlerin eğitmenlik statüsünü korumak için 2015-2016 eğitim-öğretim yılı içinde ilk eğitimini vermesi ve bir yıl boyunca 40 kişiyi eğitmesi gerekiyor.

3+2 gün olarak planlanan eğitimin, 3 günlük standart IT Essentials kısmına halihazırda IT Essentials v5.0 sertifikasına sahip olan adayların katılması zorunlu değil. Bu şartlarda olup da yalnızca 2 günlük formasyon eğitimine katılmak isteyen adaylar, öncelikli olarak İzmir şehrinden seçilecek ve konaklama ücretleri karşılanmayacak. Başvurularda Ege Bölgesi öncelikli tercih sebebi olacak. 2016 yılı içerisinde diğer bölgelerde de eğitmen eğitimleri yapılacak.

Başvuru formu için

İzmir dışından gelen tüm katılımcıların konaklama, yemek ve ulaşım masrafları karşılanacak.. Günlük ulaşım İzmir metrosuyla sağlanacak. Eğitimler Kurşun Kalem Fikir Atölyesi ile Habitat Derneği’nin ortaklığında İzmir Üniversitesi’nin bilgisayar salonlarında yapılacak.

Ayrıntılı bilgi için