STK-Belediye İşbirliği Değerlendirme Raporu – Yuvarlak Masa Toplantısı

MoDeL yuvarlak masa toplantıları için bu kez Ankara'da! 28 Mayıs Salı günü gerçekleştirilecek toplantıya STK ve yerel yönetim temsilcilerinin katılımı bekleniyor.

MoDeL projesinin ilk aşamasında her proje ili için, Kamu – STK işbirliği önündeki engeller ve fırsatların inceleneceği ve STK’ların yönetişim kapasitelerinin ele alınacağı Yerel Fark Analizi Raporlarının taslak olarak hazırlanması, hazırlanan rapor taslağının ilgili paydaşlarla birlikte istişare edileceği yerel yuvarlak masa toplantılarının düzenlenmesi planlandı.

Ankara ili için hazırlanan STK-Belediye İşbirliği Değerlendirme Raporu taslağını Ankara ilinde faaliyet gösteren STK’larla ve yerel yönetim temsilcileriyle birlikte değerlendirmek, katılımcıların görüş ve önerilerini almak için 28 Mayıs Salı günü saat 14.00’da gerçekleştirilecek yuvarlak masa toplantısına davetlisiniz.

Etkinliğe katılım kontenjanı sınırlı olduğundan başvuru formu doldurularak ön kayıt olunması gerekmektedir. Toplantıya katılım formunu 27 Mayıs 2019 Pazartesi gününe kadar doldurabilir, MoDeL projesi hakkında ayrıntılı bilgiye ise bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz.