Tadamon Kitle Fonlama Akademisi STK Başvurularını Bekliyor

31 Temmuz 2023
ISFD Yoksulluğu Azaltma için STK Güçlendirme Programı'nın bir parçası olan Tadamon Kitle Fonlama Akademisi, finansal destek sağlayacağı sivil toplum kuruluşlarının başvurularını bekliyor.
Tadamon Kitle Fonlama Akademisi Nedir?

Tadamon Kitle Fonlama Akademisi, “IsDB – ISFD Yoksulluğu Azaltma için STK Güçlendirme Programı”nın bir parçasıdır. Bu program, İslami Dayanışma Kalkınma Fonu (IsFD) tarafından finanse edilmekte, İslam Kalkınma Bankası (IsDB) tarafından yürütülmekte ve Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP) ve diğer stratejik ortaklar tarafından uygulanmaktadır. Program, Sivil Toplum Kuruluşlarının (STK’ların) beceri ve kapasitelerini güçlendirerek, projeleri için fonları harekete geçirmek amacıyla başarılı bir kitle fonlama kampanyası hazırlama ve yürütme konusunda destek sağlar.

Sizlere Neler Sunuluyor?

Kapasite Geliştirme: Özel ve esnek bir müfredata sahip olan bu program, hem çevrim içi hem de yüz yüze eğitim programı sunarak becerilerinizi ve yeteneklerinizi geliştirir. Böylece etki yaratan yenilikçi fikirlerinizin finansmanını sağlamak için hibeye dayalı yöntemlerden, finansal olarak sürdürülebilir alternatif finans yöntemlerine geçiş yapmanıza olanak sağlar.

Birebir Mentorluk ve Dünya Standartlarında Uzmanlık: Sizi, değişim yaratan bir topluluğun destekleyici bir parçası olmaya davet ediyor. Bu toplulukta, ulusal ve uluslararası düzeydeki kitle fonlama, metin yazarlığı, tasarım ve sosyal medya konularında uzman mentorluk desteğine erişim elde edeceksiniz.

Kaynak Mobilizasyonu: Kuruluşunuzun kaynaklarını harekete geçirmenize, daha fazla görünürlük elde etmenize ve bağışçılar ve ortaklarla bağlantı kurmanıza yardımcı olunuyor.

Artırılmış Görünürlük: Hikaye anlatma gücü sayesinde, etkileyici fikirleriniz ve başarılarınız daha geniş bir görünürlük için markalaştırılıyor, böylece gelişim sonuçlarınız daha da artırılıyor.

Ağ Oluşturma ve Topluluk Geliştirme: OIC Üye Ülkeleri ve küresel düzeyde, Sivil Toplum Kuruluşları (STK’lar), yerel topluluk üyeleri ve kalkınma destekçileri bir araya getiriliyor. Bu sayede ağ oluşturmanıza ve toplulukları birbirine bağlamanıza yardımcı olunuyor.

Başvuru ve detaylı bilgi için tıklayınız.