Change.org’un Etkili Kampanyacılık için İletişim Eğitimi ve Hukuk Okuryazarlığı Eğitimi Başlıyor

Change.org tarafından düzenlenen Etkili Kampanyacılık için İletişim Eğitimi ve Hukuk Okuryazarlığı Eğitimi başlıyor. 

‘İklim kriziyle mücadelede ben de bir şeyler yapmak istiyorum’ diyorsanız; Change.org’un Etkili Kampanyacılık İçin İletişim Eğitimi ve Hukuk Okuryazarlığı Eğitimi kayıtları açıldı!

İletişim eğitimi ve Hukuk Okuryazarlığı eğitimleri 2 farklı eğitim; herkese açık, katılım ücretsiz ve eğitimler çevrim içi (zoom’dan)! İsteyenler her iki eğitime de katılabilir.

4 Aralık Pazar günü 11:00 – 13:30 arasında gerçekleşecek Etkili Kampanyacılık için İletişim Eğitimine katılanlar, change.org’dan uzmanlarla iletişim taktiklerini ve doğru iletişim araçlarını kullanmanın inceliklerini konuşacaklar. Sosyal medya, iletişim stratejileri, içerik üretme, basın ve medya ilişkileri konularında deneyimlerini dinleyecekler.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

10 Aralık Cumartesi 11:00 – 13:30 arasında gerçekleşecek Etkili Kampanyacılık için Hukuk Okuryazarlığı Eğitimine katılanlar, change.org’dan uzmanlarla  iklim ve çevre alanında temel hukuk kavramları ve ilkeleri ile hukuki bilgiye erişme yöntemleri üzerine çalışacaklar. İklim krizine karşı ve çevre suçlarını önlemek için verilen mücadelede hukukun önem ve rolü hakkında uzmanların deneyimlerini dinleyecekler.

Başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Tüm canlıların iklim hakları için bir şeyleri değiştirmek, sesini duyurmak, mesajını, taleplerini doğru zamanda, doğru kişilere, hatta milyonlara ulaştırmak isteyen herkes bu eğitimlere katılabilir.