Bilgi Sosyal Kuluçka Merkezi’nin Web Sitesi Yayında

05 Eylül 2022
Bilgi Sosyal Kuluçka Merkezi'nin, Hollanda Krallığı Büyükelçiliği desteği ile yürüttüğü, Uzaktan Eğitim Programı ile Hak Temelli Çalışan STK'lar için Kapasite Geliştirme Programı kapsamında hazırladıkları kuluckacevrimiciaraclar.bilgi.org.tr açıldı!

Bilgi Sosyal Kuluçka Merkezi, pandemi ile birlikte deneyimlediği çevrim içi süreçlerde, sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar, eğitimler ve projeler gerçekleştirmeye devam ediyor. “Uzaktan Eğitim Programı ile Hak Temelli Sivil Toplum Kuruluşları için Kapasite Geliştirme Projesi” ile birlikte de sivil toplum kuruluşlarının ihtiyaç duydukları her zaman ulaşabilecekleri, değişen ihtiyaçlara göre geri bildirim verebilecekleri bir platform tasarlandı. Sivil toplum kuruluşlarının bir araya gelip deneyimlerini, sorunlarını ve ihtiyaçlarını paylaşabilecekleri çevrim içi ve sürekliliği olan bir alan yaratıldı. 

Site içinde çevrim içi ve kullanıcı dostu 3 video, hak temelli çalışan sivil toplum kuruluşlarına yönelik bir eğitim programı ve içerisinde bir tartışma forumu bulunuyor. STK’ların kapasite gelişimlerini desteklemeyi amaçlayan ve çevrim içi öğrenme araçları olarak tasarlanan videolar; Gönüllülerle İş birliğiStratejik Planlama ve Savunuculuk üzerine. Hesabım kısmından kayıt olup, forum üzerinden soru sorabilir, geri bildirim verebilirsiniz.