Sensiz Olmaz Sessiz Olmaz Platformu’nun Yeni Dönem Eğitim Başvuruları Başladı

Sensiz Olmaz Sessiz Olmaz Platformu 'Medya nasıl çalışır, medyayı etkili ve verimli şekilde kullanmanın yolları' konulu bir çevrimiçi eğitim düzenliyor. Medya alanında deneyimli isimler ile her alandan uzman kadınları bir araya getirmeyi amaçlayan eğitime son başvuru tarihi 20 Nisan!

Alanında yetkin kadınların medyada yazılı ve sözlü görüş verme deneyimlerini arttırmayı amaçlayan eğitimin ilk gününde “medya nasıl çalışır, ne ister” ve “sosyal medya daha efektif nasıl kullanılır” sorularına odaklanılarak pratik bilgiler verilecek. Eğitimin ikinci gününde, katılımcılar kendilerine ayrılmış zaman diliminde, deneyimli ekran yüzleri ile birebir çalışarak hem görsel hem yazılı medyada görüş verme pratiklerini deneyimleyecekler.

Son Başvuru Tarihi: 20 Nisan

23 Nisan 2022’de saat 15:00 – 18:30 arası gerçekleştirilecek teorik eğitimi, 24- 30 Nisan 2022 tarihleri arasında katılımcılar ile beraber kararlaştırılan gün ve saatte gerçekleşecek atölye çalışması ile devam edecek.

Ücretsiz eğitim çalışmasının tamamı Zoom platformu aracılığıyla yürütülecek. Çalışmanın verimli olması açısından katılımcı sayısı 14 kişi ile sınırlı olacak. Eğitime katılmak için başvuru formunu 20 Nisan 2022 Çarşamba günü saat 12.00’a kadar doldurabilirsiniz.