Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği ‘Haydi Kuruluşumuzu Birlikte Yönetelim’ Çağrısı Yaptı

Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği, ekim ayında gerçekleştirilecek Olağan Genel Kurulu öncesinde 2021- 2024 dönemi için 'Haydi Kuruluşumuzu Birlikte Yönetelim!' çağrısı yaptı. Son başvuru tarihi 18 Ekim 2021,18.00.

Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği (ICSNA), bireylerin kişisel gelişimlerini desteklemek ve var olduğumuz insanlık ailesinin gelişimine katkı sunmayı kendine görev edinmiş 14 üniversite öğrencisi tarafından 15.10.2018 tarihinde Trabzon//Türkiye’de kuruldu.

Türkiye’de sosyal girişimciliğin ve inovasyonun geliştirilmesi, bireylerin gönüllülük bilincinin artırılması ve sosyal sorumluluk becerilerinin geliştirilmesi, dezavantajlı bireylerin sorunlarının tespiti, çözüm odaklı projelerin geliştirilmesi ve hayata geçirilmesi, ulusal ve uluslararası iş birliklerinin geliştirilmesi için ‘Haydi Kuruluşumuzu Birlikte Yönetelim!’ çağrısı yapıyor.

Katılım

İlgilenen adaylar icsna.tr@gmail.com’a kendini tanıtan bir yazı/CV ve birlikte neler yapabileceğinizi e-posta ile 18 Ekim 2021 Saat 18.00’a kadar gönderebilirsiniz.