Hak Odaklı Yaşam Projesinin ‘Hak Webinarları’ Devam Ediyor

Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği, 27 Eylül'de Çocuğa Karşı Şiddeti Önlemek İçin Ortaklık Ağı'ndan Ceren Suntekin ile 'Çocuk Haklarına Kısa Bir Bakış: Çocuk Katılımı ve Güvenliği Nedir, Ne Değildir, Nasıl Sağlanır?' konulu çevrim içi bir etkinlik düzenliyor.

Webinarda, çocuklarla ve çocuklar için yapılan sivil çalışmalarda çocukların anlamlı katılımı nasıl sağlanabilir, çocuk güvenliğinden ne anlaşılmalı, bu konuda doğru bilinen yanlışlar neler gibi sorulara yanıt aranacak. 

Etkinliğe katılmak için buradaki linkte yer alan formu doldurabilirsiniz. Formu doldurduğunuzda email adresinize bir onay maili gelecektir. Bu onay mailini aldığınızdan emin olun. Zoom linki etkinlikten bir gün önce email ile iletilecektir. 

Konu: Çocuk Haklarına Kısa Bir Bakış: Çocuk Katılımı ve Güvenliği Nedir, Ne Değildir, Nasıl Sağlanır?

Konuşmacı: Ceren SUNTEKİN (Çocuğa Karşı Şiddeti Önlemek İçin Ortaklık Ağı Yürütme Kurulu üyesi & Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Uzmanı)

Kolaylaştırıcı: Cansın Kuvvet (Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği)

Tarih: 27 Eylül 2023 Çarşamba, 20.00

Yer: Zoom

İletişim için: cansin@icsna.com.tr  

Afişin görsel betimlemesi: Sol üst köşede Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği’nin logosu, sağ üst köşede Hak Odaklı Yaşam Projesi logosu, ortada “Hak” Webinarları Serisi yazısı, görselin orta kısmında Ceren SUNTEKİN ve Cansın KUVVET’in fotoğrafları yer almaktadır. 

Ceren SUNTEKİN’in fotoğrafının altında “Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Uzmanı” ve “Çocuğa Karşı Şiddeti Önlemek İçin Ortaklık Ağı”; Cansın KUVVET’in fotoğrafının altında “Moderatör” ve “Uluslararası Sivil Toplum Ağı Derneği” yazmaktadır.

En altta ortalı “Çocuk Katılımı ve Güvenliği Nedir, Ne Değildir, Nasıl Sağlanır?” yazısı, onun da altında “27 Eylül 2023 Çarşamba saat 20.00 Zoom” yazmaktadır.