Genç Sosyal Girişimciler Buluşması’na Davetlisiniz

Gönüllü Hizmetler Derneği Programı olan Yaşayarak Öğrenme Merkezi (YAŞÖM) fark yaratmak isteyen genç sosyal girişimcileri veya sosyal girişim fikri olan gençleri sanal ortamda bir araya getiriyor. 24-25-26 Eylül 2021 arasında Zoom’dan yapılacak olan etkinliğe son başvuru tarihi, 14 Eylül Çarşamba saat 19.00.

Yaşadığı toplumda ve çevrede kendini sorumlu hisseden ve daha iyi bir dünya için harekete geçmek isteyen ya da geçme cesaretini gösteren sosyal girişimci gençlerin yarattığı pozitif etkiyi artırmak, bu kişiler arasında bir destek mekanizması ve ağ oluşturmak isteyen Genç Sosyal Girişimciler Buluşması (GSGB), alanında uzman kişilerin yanı sıra buluşmaya önceki yıllarda katılan ve girişimlerini geliştiren konuşmacılar da programda katılımcılarla olacak.

Türkiye’deki genç sosyal girişimcilerin bağlarını kuvvetlendirmeyi, sosyal etkilerini artırmayı ve ilham vermeyi amaçlayan bu etkinliğe 16-35 yaş arasındaki sosyal girişimciler ve sosyal girişimci adayları katılabilecek. Eğer sizin de yeni bir sosyal girişiminiz ya da sosyal girişim fikriniz varsa; ancak sorularınıza cevap arıyor ve ilhama ihtiyaç duyuyorsanız buluşmamıza katılmak için başvurabilirsiniz.

Program İçeriği  

Sosyal girişimciliğin annesi olarak tanınan kurucu mentor Hülya Denizalp’ in açılış konuşması ile başlayacak buluşmamızda kendisi aynı zaman sosyal girişimciliğe giriş dersi düzenleyecek.

Doğa Gözcüleri Derneği Kurucusu Ve Başkanı Mustafa Sarı, Adım Adım Ve Açık Açık Kurucularından Itır Erhart, Soglab Kurucusu Göksel Gürsel yol hikayelerini bizimle paylaşırken yaşadığımız sorunları paylaştığımız atölyede ise Kevser Çimenli Mentor olarak yer alacak.

Programın önceki katılımcılarından Nihat Yücel ise Proje Döngüsü eğitimi verecek. Halil Bağış ise Stellar Lab örneği ile sosyal girişimini bize anlatacak.

Başvuru

  • Buradan başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Yer ve Tarih :24-25-26 Eylül 2021 –  Zoom Platformu
  • Son Başvuru Tarihi: 14 Eylül Çarşamba saat 19.00
  • Sorularınız için: yasom@gonulluhizmetlerdernegi.org