Gönüllü Okulu Yeni Dönem Başvuruları Başladı

Türkiye’de sivil toplumun insan kaynağı ihtiyacını, düzenleyeceği online eğitimlerle gidermeyi hedefleyen ve Gönüllü Hizmetler Derneği bünyesinde kurulan Gönüllü Okulu’nun yeni dönem başvuruları başladı. Eğitimler 26 Ocak – 13 Nisan 2021 tarihleri arasında çevrimiçi ortamda yapılacak.

Türkiye’deki sivil toplumun gönüllü ihtiyacını düzenleyeceği online eğitimlerle profesyonel bir yaklaşımla ele alan “Gönüllü Okulu” katılımcılarla birlikte şekillendirdiği demo sunumlarının ardından şekillendirdiği yeni dönem çalışmalarına başladı.

Hülya Denizalp ve Abdullah Oskay’ın başlattığı ve eğitim verdiği Gönüllü Okulu, 26 Ocak – 13 Nisan 2021 tarihleri arasında 12 hafta boyunca online olarak sürdürülecek programda, sivil toplum alanında çalışmak isteyen kişilere sivil toplum yönetimi, gönüllülük, uluslararası gönüllülük fırsatları, sosyal etki ölçümü, iletişim gibi birçok alanda eğitimler verilecek.

Eğitimler her hafta iki saat sürecek ve katılımcı bir şekilde gerçekleştirilecek. Sivil toplum alanından birçok konuşmacı da programda misafir olarak yer alacak. Proje kapsamında verilecek eğitimler ve video şeklinde hazırlanan ödevler, video kanallarında paylaşılacak ve bu sayede sivil topluma ilişkin bilgi yayılımına katkı sağlanacak.

Programa ilişkin detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.