Başka Bir Siyaset Okulu Başvuruları Açıldı

Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından hayata geçirilen Başka bir Siyaset Okulu, bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Olof Palme Uluslararası Merkezi’nin desteğiyle 18-24 Eylül 2021 tarihleri arasında tüm gençlere yönelik eğitim düzenliyor. Son başvuru tarihi 31 Temmuz 2021.

Başka bir Siyaset Okulu, Sıfır Ayrımcılık Derneği tarafından Avrupa Konseyi ve Olof Palme Uluslararası Merkezi’nin desteğiyle ilk defa 2017 yılında düzenlendi. Başka bir Siyaset Okulu bu yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Olof Palme Uluslararası Merkezi’nin desteğiyle 18-24 Eylül 2021 tarihleri arasında tüm gençlere yönelik düzenleniyor.

Program 20-35 yaş arasında, toplumsal meselelere duyarlı, liderlik potansiyeli gösteren, aktif yurttaşlık bilincine sahip tüm gençlerin katılımına açık. Daha önce üniversite kulübü, sivil toplum örgütü ya da yerel yönetimler gibi kurum ve oluşumlarda aktif çalışmış/çalışmakta olan gençlere öncelik tanınacak.

Eğitimciler akademisyenler, sivil toplum temsilcileri ve mevcut / eski dönem milletvekillerinden oluşacak.

Program kontenjanı 20 kişi ile sınırlı. Gelen başvurular proje ekibi tarafından coğrafi dağılım ve yaş gözetilerek değerlendirilecek.

Katılımcıların ulaşım, konaklama ve yemek masrafları program tarafından karşılanacak.

Başvuru
  • Başvurularınız için buradan başvuru formunu doldurup özgeçmişinizi 31 Temmuz 2021’e kadar, baskabirsiyasetokulu@gmail.com adresine göndermeniz gerekiyor.
  • Seçilen katılımcılar mail yoluyla bilgilendirilecek.
  • Sorularınız için baskabirsiyasetokulu.net adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.