Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van’dan Girişim Elçileri Aranıyor!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı, Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van’da yıl içerisinde gerçekleştireceği “girişimcilik”, “sosyal girişimcilik”, “teknogirişimcilik” ve “çocuk girişimciliği” başlıklarındaki faaliyetlerini yerelde daha etkin kılmak için başlatacağı Girişim Elçileri modeli için genç girişimciler arıyor.

Başlatılacak Girişim Elçileri modeli uygulamasıyla, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı’nın faaliyet gösterdiği dört ilin her birinde, ikişer gencin Girişim Elçisi olarak seçilmesi ve Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı Sosyal Girişimcilik Programı’nda sosyal girişimcilik ve gençlik çalışmalarının sahada koordine edilmesine katkı sunulması hedefleniyor.

Seçilen gençlerin faaliyetlerin hedef kitlelere daha etkin ulaşmasına katkı sunması ve diğer gençlerin de girişimciliğe teşvik edilmesinde aktif rol oynaması planlanıyor.

Bitlis, Hakkâri, Muş ve Van’da girişimcilik alanında kurumsal iş birliklerine de katkı sunacak olan Girişim Elçileri, yaşadıkları şehrin girişimcilik kapasitesini geliştirmede etkin rol üstelenecekler.

Başvuru ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.