“Bir İzleme Hikayesi” ile AB İzleme Ağı Proje Çıktıları Paylaşılacak

AB İzleme Ağı projesi kapsamında proje çıktılarını sivil toplum kuruluşları ve kamuoyuyla paylaşmak için 7 gün boyunca bir iletişim çalışması düzenlenecek. 8-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında birçok yeni materyal ve proje çıktısı ilk kez kamuoyu ile paylaşılacak.

Kamu ve STK’lar Arasındaki İşbirliğinin Güçlendirilmesi İçin Ortaklıklar ve Ağlar Hibe Programı kapsamında Türkiye Cumhuriyeti ve AB tarafından desteklenen, Türkiye Avrupa Vakfı (TAV), Yaşama Dair Vakıf (YADA) ve İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) “EU Monitoring Network – AB İzleme Ağı” projesi kapsamında proje çıktılarını sivil toplum kuruluşlarıyla ve kamuoyuyla paylaşmak için 7 gün boyunca bir iletişim çalışması düzenlenecek.

8-15 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan çalışma kapsamında birçok yeni materyal ve proje çıktısı ilk kez kamuoyu ile paylaşılacak.

Sosyal medya hesaplarınızdan #birizlemehikayesi ve #izlemedeyiz etiketlerini kullanarak varsa projeye ilişkin deneyimlerinizi veya düşüncelerinizi paylaşabilir, bu duyuru metnini ilgili kanallarınızda ve gruplarınızda yayınlayabilirsiniz.

AB İzleme Ağı projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlerin çıktılarının son hallerinin paylaşılacağı bu 7 günlük #birizlemehikayesi çalışması süresince:

  • 3 Tematik Alanda 4 İzleme Raporu
  • Sosyal Etki İzleme Rehberi
  • AB Okuryazarlığı Rehberi
  • Sivil Toplum Sektörünün Etkisi Araştırması
  • AB Mali Destekleri ve STKlar Haritası

Detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili Yazılar

Tüm Haberler