KampüsteNeVar’da Üniversite Öğrencileri İçerik Üreterek Para Kazanıyor

KampüsteNeVar adlı yeni bir sosyal girişim hayata geçti. Askıda Ne Var kurucusu da olan Oğuzhan Canım tarafından hayata geçirilen web sitesine kayıt olan üniversite öğrencileri spor, teknoloji, kültür-sanat gibi kategorilerde içerik üreterek para kazanabilecekler.

KampüsteNeVar yeni aktif olan web sitesi üniversite öğrencilerinin içerik üreterek maddi kazanç elde etmelerine olanak sağlıyor. Web sitesinde Haftalık adlı bölümde üniversite öğrencileri dilediği kategoriyi seçerek blog içeriği üretebilecekler. Haftada en çok okunan 10 öğrenci 100 TL haftalık kazanacak. 1 öğrencinin 3 içeriği en çok okunan listesine girerse haftalık olarak 300 TL haftalık kazanmış olacak.

Haftada en çok okunan 10 içerik yazarı olan öğrenciler ayrıca içeriği ürettikleri kategorilerin sponsorları tarafından hediye ile ödüllendirilecekler. Örneğin teknoloji kategorisinde blog yazıp en çok okunan 10 listesine giren bir öğrenci, sistemden kazandığı 100 liraya ek olarak ilgili sponsor firmadan da belli bir TL karşılığı olarak hediye çeki kazanacak.

Ayın en çok okunan yazıları kaleme alan üniversite öğrencilerine, ek nakit ödül, yazarlardan-gazetecilerden mentorluk, büyük şirketlerde staj gibi imkanlar sağlanacak.

Pandemide Eğitimden Uzak Kalan Üniversite Öğrencilerine Kendini Geliştirme Fırsatı

Oğuzhan-CANIMSosyal girişimci Oğuzhan Canım tarafından hayata geçirilen KampüsteNeVar web sitesi böylelikle üniversite öğrencilerine içerik üreterek hem para hem hediye hem de staj gibi birçok fırsattan yararlanabilme olanağı sunuyor. Öğrenciler ayrıca yazdıkları içerikleri toplam Oğuzhan Canım ekibinin 300 bin takipçili sosyal medya hesaplarında paylaşılacak olması ile geniş kitlelere seslerini duyurabilecekler.

Oğuzhan Canım sosyal medyada yaptığı paylaşımında, “Gazetecilik, reklamcılık, işletme gibi bölümlerde okuyan öğrenciler için çok büyük bir fırsat olacağına inanıyorum. Bunlarında haricinde örneğin kimya okuyan bir öğrenci de yazmaya hevesi varsa bu sistemden maksimum şekilde faydalanabilecek.” diyor.

Canım, üretmeye, paylaşmaya, araştırmaya hevesi olan her üniversite öğrencisi için fırsat eşitliği sağlamaya çalıştıklarını, pandemi döneminde okuldan, arkadaşlarından, eğitimden uzak kalan gençlerin kendilerini geliştirebilecekleri bir platform kurmak ve yanlarında olmak istediklerini söylüyor.

Üniversite öğrencilerine 2021 sonuna kadar 100 bin TL’nin üzerinde nakit desteği verilmesi ve buna ek olarak sponsorların hediye çekleri ve destekleri ile katkı sunulması planlanıyor.

Siz de üniversite öğrencisi iseniz dilediğiniz zaman http://kampustenevar.com’a girerek kayıt olabilir ve içerik üretmeye başlayabilirsiniz.