Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Okuryazarlık / İklim Okuryazarlığı Eğitmen Eğitimi Katılımcılarını Arıyor!

Yuva Derneği, AB tarafından finanse edilen Çevre Okuryazarlığı İletişim Ağı Projesi ile 16 - 17 - 18 ve 23 - 24 Aralık tarihlerinde Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Okuryazarlık / İklim Okuryazarlığı Eğitmen Eğitimi gerçekleştirecek.

Yuva Derneği, Kyoto Club ortaklığı ile yürüttüğü ve AB tarafından finanse edilen Çevre Okuryazarlığı İletişim Ağı Projesi kapsamında toplam 39 kuruluş (sivil toplum kuruluşları, sivil girişimler ve yerel yönetimler) ile Küresel Okuryazarlık Ağı kurdu. KOZA Ağı, Çevre Okuryazarlığı İletişim Ağı Projesi kapsamında gerçekleştirilecek Sürdürülebilirlik ve Ekolojik Okuryazarlık // İklim Okuryazarlığı Eğitmen Eğitimi katılımcılarını arıyor.

KOZA, çevre eğitimi alanında işbirliğini güçlendirmek ve böylece doğa ve insan ilişkilerine eleştirel bakabilen, bu sorunların çözümüne yönelik fikirler geliştirebilen, araştıran ve bu çerçevede sorumlu davranış ve anlayış sergileyebilen “küresel okuryazar” bireylerin artmasına katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Eğitime, Küresel Okuryazarlık Ağı (KOZA) üyesi olan kurum/örgüt/kuruluşların çalışanları, üyeleri ve gönüllüleri başvuruda bulunabilir.

Eğitim ile ilgili detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Küresel Okuryazarlık Ağı hakkında daha fazla bilgi almak ve ağa başvuruda bulunmak için buraya tıklayabilirsiniz.