Hrant Dink Vakfı’nın Bir Arada Yaşam Festivali’ne Davetlisiniz!

Hrant Dink Vakfı, 2-3 Temmuz’da İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde Türkiye ve Türkiye dışından sivil toplum kuruluşlarının, hak savunucularının, aktivistlerin, akademisyenlerin ve öğrencilerin katılacağı Bir Arada Yaşam Festivali’ne davet ediyor.

Festival kapsamında yetişkinlere, gençlere ve çocuklara yönelik diyalog, insan hakları ve bir arada yaşam odaklı yaratıcı atölyeler, ulusal ve uluslararası bilgi paylaşımı ve deneyim aktarımının sağlanması için paneller yapılacak, sivil toplum kuruluşları arasındaki iletişimin güçlendirilmesi ve bu kuruluşların geniş kitlelerle buluşması için stantlar kurulacak ve konserlere yer verilecek.

Hakikat Adalet Hafıza Merkezi ile iş birliğinde hazırlanan festival kapsamında sivil toplumda insan hakları, mülteciler, toplumsal cinsiyet, ekoloji, kültürel miras, sanat ve pek çok farklı alanda çalışmalar yürüten kurumlar ve uzmanlar yer alacak.

  • Paneller herkesin katılımına açıktır.
  • Festival boyunca tüm panellerde Türkçe ve İngilizce simultane çeviri yapılacaktır.
  • Panellerin bir kısmı Vakfın YouTubeFacebookTwitter hesaplarından ve web sitesinden canlı yayınlanacaktır.
  • Atölyeler sınırlı sayıda katılımcıya verileceği için atölyeye katılmak istiyorsanız lütfen başvuru formunu doldurun. Atölyelerde simultane tercüme bulunmamaktadır.

Program ve detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.