TOG’un, NEET Gençler ile İlgili Araştırmasına Katılmak İster misiniz?

Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG)'nın, Western Balkans and Turkey for EmploYouth isimli AB projesi için yürüttüğü araştırmasına katılmak ister misiniz?

Toplum Gönüllüleri Vakfı, Avrupa Komisyonu desteğiyle, Ana Vlade Divac Foundation (Sırbistan) koordinatörlüğünde ve Balkan ülkelerindeki diğer partner kurumlar ortaklığında yürüttüğü ‘Western Balkans and Turkey for EmploYouth’ projesi kapsamında Türkiye’de genç istihdamı ve ne eğitimde ne istihdamda olan gençler (NEET) ile ilgili kapsamlı bir araştırma gerçekleştiriyor. 

Bu kapsamda her ülkeden 10 iyi uygulama örneği belirlemek ve uluslararası düzeyde görünürlüğünü sağlamak istiyorlar. Bu sebeple, kurumunuzda gençlerin istihdam edilebilirliklerine yönelik proje, program ve faaliyetleriniz varsa veya doğrudan genç istihdamını hedef almasa da alt hedef olarak konuyla ilişkiliyse (örneğin, projeniz genç kadınların, genç mültecilerin vb. istihdamı için bu toplumsal gruplarla çalışıyorsa) linkteki soruları yanıtlayarak proje ekibiyle paylaşabilirsiniz.

NEET Gençler, Genç İşsizliği ve Gençlerin İstihdam Edilebilirliği konularındaki projeleriniz için İyi Uygulamalar Araştırmasına katılabilirsiniz.

Forma buradan ulaşabilirsiniz.

Etiketler
TOG