Trendyol ve TOG İş Birliğinde Üniversite Öğrencilerine Eğitim Bursu

Trendyol, üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla, “Trendyol & TOG Eğitim Bursu” programını başlattı. Program ile kriterleri karşılayan üniversite öğrencilerine öğrenim hayatları boyunca burs, staj ve mentorluk desteği verilecek. Son başvuru tarihi 11 Şubat 2021.

Trendyol, TOG (Toplum Gönüllüleri Vakfı) işbirliğiyle üniversite öğrencilerini desteklemek amacıyla Trendyol & TOG Eğitim Bursu’nu hayata geçiriyor. Geçtiğimiz yıl İzmirli depremzede öğrenciler için burs fonu oluşturan ve farklı burs programlarına bir yenisini daha ekleyen Trendyol’un bu programı Boğaziçi Üniversitesi, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi ve Sabancı Üniversitesi’nin Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Ekonomi, İşletme ve Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerini tercih eden öğrenciler için geçerli olacak.

Bursa hak kazanan üniversite öğrencileri, hazırlık sınıfından itibaren son sınıfa kadar 5 yıl boyunca karşılıksız burstan faydalanacak. Ayrıca öğrencilere Trendyol’da staj imkânı ve mentorluk olanağı sağlanacak.

Burs programına başvuracak hazırlık, 1. ve 2. sınıf öğrencilerinin Lisans Yerleştirme Sınavı’nda (LYS) ilk 200’e girmesi, 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin ise ilk 1000’e girmiş olması şartı aranıyor. Aynı zamanda not ortalamasının 4 üzerinden 3’ün üstünde olması da burs kriterleri arasında yer alıyor.

Başvuru
  • Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliğinde hayata geçirilen burs için buradan başvuruda bulunabilirsiniz.
  • Online olarak gerçekleştirilecek başvuru sürecinin ardından adaylarla mülakata davet edilecek. 40 kişilik burs komitesi tarafından değerlendirilen adaylar arasında en yüksek puanı alan öğrenciler burs imkanından faydalanacak.
Etiketler