Genç Hukukçular için Çevrimiçi İnternet ve İfade Özgürlüğü Eğitim Programı Başlıyor

İfade Özgürlüğü Derneği (İFÖD) tarafından İnternet ve ifade özgürlüğü alanında genç hukukçulara yönelik olarak hazırlanan “Genç Hukukçular için İnternet ve İfade Özgürlüğü Eğitim Programı” bu konularda farkındalık yaratmak ve genç hukukçuların hukuki becerilerini geliştirmek amacıyla başlıyor.

Program, çevrimiçi (online) olarak alanında uzman hukukçularla birlikte 1-6 Eylül 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Program Detayları:

Bu program, 20-25 yaş arasındaki, “internet ve ifade özgürlüğü” alanına ilgi duyan genç hukukçuların (genç avukatlar, stajyerler, hukuk öğrencileri) başvurularına açıktır. Aşağıda belirtilen konular kapsamında gerçekleşecek olan eğitim, 6 günde tamamlanacaktır.

Eğitimin, Zoom platformu üzerinden interaktif bir şekilde sürdürülmesi planlanmakla birlikte, katılımcıların eğitime hazırlıklı gelmeleri önerilir. Bu noktada, katılımcılarla eğitim öncesinde gerekli hazırlık dokümanları paylaşılacaktır.

1-6 Eylül tarihleri arasında uygulanacak olan bu eğitimin, uygulama saatleri başvuru formunda seçmeli olarak sunulmuş olup, başvuru sürecinin ardından çoğunluğun uygun olduğu gün ve saatlere göre ayarlama yapılacaktır.

NOT: Eğitim programına tam katılım şartı aranmaktadır. Başvuracak kişilerin, belirtilen tarihleri göz önüne alarak başvuru yapması rica olunur. Tam katılımı sağlayan katılımcılara, program sonrasında katılım belgesi verilecektir.

Eğitime başvuru için tıklayınız.