Online Yaz Festivali Öğrencilerini Bekliyor!

Bambu Gönüllü Eğitim Platformu, 1-15 Temmuz tarihleri arasında düzenleyeceği Türkiye’nin ilk online Yaz Festivalinde 900’den fazla atölye içeriğiyle her yaşta öğrenciye ücretsiz eğitim vermeye hazırlanıyor.

1-15 Temmuz tarihleri arasında Türkiye’nin ilk online Yaz Festivaline hazırlanan Bambu Gönüllü Eğitim Platformu, 900’den fazla atölye içeriğiyle Türkiye’nin her ilindeki öğrencilere ulaşmayı hedefliyor.  Matematik, akıl oyunları, kodlama, sanat, ingilizce, girişimcilik, kültür atölyeleri, yaratıcı drama gibi geniş bir yelpaze sunan Bambu Gönüllü Eğitim Platformu, tamamı ücretsiz ve online olan yaz festivaline her yaştan öğrenci başvurularını bekliyor!

İstanbul Üniversitesi Gönüllü Akademisi gönüllüleri öncülüğünde kurulan Bambu Gönüllü Eğitim Platformu eğitimde fırsat eşitsizliğini kaldırmak amacıyla yola çıktı. Sadece 9 ayda 900’den fazla öğrenciye ulaşan Bambu, 2000’den fazla birebir ders vermiş ve karantina sürecinde yaklaşık 350 tane atölye içeriği planlayıp, tamamen ücretsiz bir şekilde, 400’den fazla gönüllü ağıyla, 4-18 yaş aralığındaki çocukların erişimine sundu.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için tıklayınız.