Bambu Birebir Eğitim Desteği Gönüllü Başvuruları Başladı

Bambu Birebir Eğitim yeni dönem (Şubat-Haziran) gönüllü başvuruları açıldı. Ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilerin müfredat derslerine destek olurken aynı zamanda gönüllülerin kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlayan gönüllü çalışmalar Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

Bambu Gönüllü Eğitim Platformu, dünyanın en büyük sorunlarından birisi olan eğitim eşitsizliği problemine çözüm bulmak amacıyla kurulan bir online eğitim platform. Platform, sosyo-ekonomik faktörlerden kaynaklı olarak eğitim hayatlarında dezavantajlı durumlarla karşılaşan çocuklara ulaşmaya çalışarak, gönüllü eğitimciler ve eğitim desteğine ihtiyaç duyan çocukları buluşturuyor.

Bambu Gönüllü Eğitim Platformu, müfredat kapsamında destekleyici eğitimlerin yapılmasının yanı sıra, çocukların kendilerini keşfedebilmesi, yetenek ve hayal dünyalarının gelişmesini önceleyen atölye programlarıyla, kişisel gelişimlerini destekleme amacı güderek, sosyal fayda ilkesiyle 2019 yılında faaliyetlerine başladı.

Birebir Eğitim Desteği

Eğitim desteğine ihtiyaç duyan çocuklara yönelik her hafta düzenli olarak müfredat derslerine destek olunuyor. Aynı zamanda çocukların kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlıyor.

Birebir Eğitim Desteği Gönüllü Başvuruları

İlköğretim, ortaöğretim veya lise seviyesi temel dersleri anlatabilecek  ve her hafta düzenli vakit ayırabilecek herkes bu çalışmada gönüllü olabilir.

Ortaokul ve lise seviyesindeki öğrencilerin müfredat derslerine destek olurken aynı zamanda kişisel ve sosyal becerilerini geliştirmeyi amaçlayan gönüllü çalışma Zoom üzerinden gerçekleştirilecek.

Başvuru

Gönüllü adayları başvurularını bambugep.org üzerinden yapabilirler.

Gönüllüler, başvuru sürecinin ardından yapılacak online mülakatlarla ekibe dahil olacak.