Ideathon, 21 Aralık’ta İstanbul’da Gerçekleşiyor

16 Aralık 2019
Haritalama ve konum bilgisi üzerine hizmetler sunan Hollanda merkezli teknoloji şirketi HERE (HERE Global B.V.) ile yürüttüğü projelerle sosyal, ekonomik, çevresel ve kültürel kalkınmaya katkılar sağlayan IDEMA iş birliğinde düzenlenecek olan Ideathon 21 Aralık'ta!

Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları kapsamındaki 17 amaç çevresinde gerçekleşecek hackathon, katılımcılarını; yoksulluğu ortadan kaldırmak, gezegenimizi korumak ve tüm insanların barış ve refah içinde yaşamasını sağlamak için yaratıcı fikirler üretmeye teşvik edecek. Bireysel ya da ekip olarak katılım sağlayabileceğiniz Ideathon, dünyamızı daha sürdürülebilir kılmak ve konum tabanlı çözümler üretmek amacıyla 21 Aralık 2019 tarihinde 09:00- 19:00 saatleri arasında İstanbul Inogar’da gerçekleşecek. 

Etkinlik kapsamında ortaya çıkacak olan fikirler, gün sonunda jüri tarafından değerlendirilecek ve dereceye giren çözümler ödüllendirilecektir. 3 grup için; 3.000 TL – 2.000 TL ve 1.000 TL karşılığında teknolojik ürün, ödül olarak verilecektir. 

Etkinliğe katılım sağlamak için lütfen tıklayınız.

Etiketler