STK’larda Kurumsal Kimlik İnşası Atölyesi

Bilgi Sosyal Kuluçka Merkezi'nde sırada "STK'larda Kurumsal Kimlik İnşası Atölyesi" var! Atölye Derya Kılıçalp tarafından 14 Eylül'de SantralIstanbul'da olacak.

”Kurumsallaşmaktan korkuyoruz, kurum kimliğine ihtiyaç duyuyoruz!
Peki çıkış yolu nedir?

Kurumsal Kimlik, Kurumsallaşma, Kurum İtibarı, Kurum Algısı” ne der? Kafamızı karıştıran bu kavramlardan biz ne anlıyoruz?

Kurum kapasitemiz ve vizyonumuz bize ne yapmamız gerektiğini söyler, organlarımızı dinlemek, kapasitemizi, potansiyelimizi ve kaynağımızı görmek yol haritamızı çizer.

Buradan yola çıkıp; “STK’larda Kurumsal Kimlik İnşası Atölyesi”nde, Kurumsal Kimlik inşasına nereden başlayacağınızı birlikte konuşalım, kavramları birlikte ters yüz edelim. Kaynak geliştirme, sürdürülebilirlik ve kimlik derdi içinde aslında ne istiyoruz baştan yaratalım.”

Katılım formunu 13 Eylül 2019 saat 17.00’a kadar doldurmanız beklenmektedir.

Detaylı bilgi ve başvuru formu için tıklayınız.

Atölye içeriği açısından her kurumdan 2 kişinin katılması tavsiye edilmektedir. Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır. Yeterli başvuru sayısına ulaşılması durumunda başvuru süreci daha erken tamamlanabilir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul Kampüsü’nde bulunan Sosyal Kuluçka Merkezi’ne ulaşım ile ilgili detaylı bilgiye bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Atölye verecek kişi: Derya Kılıçalp
Tarih: 14 Eylül 2019 / Cumartesi
Saat: 10.00 – 17.00
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi SantralIstanbul Kampüsü, E4 – 304 nolu derslik