Yerel Yönetimler Eğitimin Neresinde?

Eğitim, çocuk ve yerel yönetim ilişkisini konuşmak için Meydan'da buluşalım!

YADA ve Sivil Sayfalar’ın, sivil toplum kuruluşları arasında yeni bir diyalog ve müzakere modelini hayata geçirmek üzere düzenlediği Meydan buluşmalarının üçüncüsü, 30 Temmuz 2019’da eğitim, çocuk ve yerel yönetim ilişkisini konuşmak için kuruluyor. 

Türkiye’nin meseleleri üzerine konuşmak, dinlemek, müzakere etmek ve biriktirmek için bir araya gelinen Meydan buluşmaları serisinin bu üçüncü etkinliğinde “Yerel yönetimler eğitimin neresinde?” sorusuna hep birlikte cevap aranacak.

Bu Meydan, eğitim ve çocuk alanında yapılan çalışmaları, bu çalışmaların yerel yönetimlerle ilişkisini, bu alanlardaki ihtiyaçları, öne çıkan ve gelişmeye açık temaları derinlemesine konuşarak, farklı konuları farklı pencerelerden görmeye, birlikte keşfetmeye çalışmak üzere kuruluyor. 

Sivil toplumun toplumsal sorunları sahiplenme, keşfetme, tanımlama, gündeme taşıma, bilgi ve çözüm üretme deneyim ve becerilerini paylaşmak için kurulan üçüncü Meydan etkinliği STK’lar, girişimler, platformlar, akademi, yerel yönetimler gibi tüm paydaşlara açıktır. Etkinlik medya katılımına kapalı olarak gerçekleştirilecektir. Limitli sayıda şehir dışı katılımcıların ulaşım ve konaklama masrafları karşılanacaktır.  

Başvuru formu için tıklayın.

Tarih : 30 Temmuz 2019, Salı

Yer : Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği (BÜMED)

Bebek Mah., Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği, 34342 Sarıyer/İstanbul

Saat : 09.00- 17.00

Bilgi: Katılım durumunuzu, soru ve önerilerinizi ozturk@yada.org.tr adresine e-posta olarak ulaştırabilirsiniz.

NOT: Detaylı program ileriki günlerde paylaşılacaktır.