STK’lar için Pro Bono (Ücretsiz) Hukuki Destek Tanıtımı

Sosyal Kuluçka Merkezi'nde, yeni dönem ile beraber yeni atölye ve eğitimler de başlıyor. Yeni dönemin ilk buluşması, sivil toplum kuruluşları için pro bono (ücretsiz) hukuki destek ağının tanıtımı için olacak. 

Pro Bono Hukuki Destek Ağı, İstanbul Bilgi Üniversitesi İnsan Hakları Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin bir adalete erişim projesidir. 2006 yılından beri yürütülen Pro Bono Hukuki Destek Ağı projesi kapsamında, ücretsiz hukuki hizmet sunan avukatlar ve hukuk bürolarıyla bundan yararlanan sivil toplum kuruluşları bir araya getirilmektedir. Bu sayede adalete erişim zorluğu yaşayan, maddi gücü sınırlı sivil toplum kuruluşlarına ve onlara başvuran kişilere, ücretsiz hukuki hizmet sunulması sağlanmaktadır.

Pro Bono Hukuki Destek Ağı’nın tanıtımı, İstanbul Bilgi Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden Arş.Gör. Arca Alpan gerçekleştirecektir. Bu programla ilgili detaylı bilgi edinmek isteyen ve bir parçası olmak isteyen tüm sivil toplum kuruluşları ve yurttaş girişimleri beklenmektedir.

Tarih: 7 Şubat 2019 / Perşembe
Saat: 19:00 – 20:30

Başvuru formu için; https://goo.gl/forms/uqa9ePyvkdhSi8RI3
Katılım için formu en geç 7 Şubat 2019 Perşembe günü saat 13:00’e kadar doldurup göndermeniz beklenmekte. Katılım ücretsizdir. Formu doldurmanız yeterli olup ayrıca bir onay e-postası gönderilmeyecektir.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Santralİstanbul Kampüsü’nde bulunan Sosyal Kuluçka Merkezi’ne ulaşım için detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Sorularınız ve bilgi almak için: sosyalkulucka@bilgi.edu.tr
Telefon: 0212 311 76 32