Ankara’dan Arguvan’a Kitap Kampanyası

Ankara’da bulunan Maya Koleji’nin düzenlediği ‘Kitap Etkinliği’ sonrası, toplanan kitaplar, ‘Atmalılar Ortaokulu’na gönderildi.

Maya Koleji’nde bu yıl düzenlenen ‘Kitap Etkinliği’ vasıtasıyla toplanan kitapların, Malatya’nın Arguvan Kazasında bulunan ‘Atmalılar Ortaokulu’na gönderilmesi kararlaştırılmıştı.

Öğretmen ve öğrenciler tarafında temin edilen kitapların, bu okulda çalışan Seher Kaya’nın önerisiyle Arguvan’a ulaştırılması konusunda mutabık kalındı. Temin edilen kitaplar kargoya verilerek Malatya’da faaliyet gösteren Atmalılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine ulaştırıldı.

Anlamlı davranış

Atmalılar Dernek Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük,  dokuz koli kitabı alarak Atmalılar Ortaokulu yöneticilerine teslim etti. Maya Kolejinde çalışan Seher Kaya “Doğup büyüdüğümüz topraklara küçük bir katkımız olmuşsa bu bizi mutlu eder. Maya kolejine ve katkı sunan öğretmen ve öğrencilere içtenlikle teşekkür ederim. Emeklerinin karşılıksız kalmayacağını ve bu çabaların amacına ulaşacağına inanıyorum” dedi.

Atmalılar Dernek Başkanı Mehmet Ali Başıbüyük ise, kendisinin de öğretmenlikten emekli olduğunu söyleyerek, “Maya Kolejlerinin bu duyarlı çalışmalarını takdir ediyorum. Dağıtılan kitaplar öğrenciler arasında sevince ve coşkuya neden oldu.  Kitap okumak alışkanlığı açısında bu çabalar oldukça anlamlı. Toplumsal açıdan kitap okuma alışkanlığını pekiştirecek bu denli çalışmaları anlamlı buluyorum” dedi.

Etiketler