Sivil Düşün Sivil Toplum Forumu etkinlik başvuruları açıldı

03 Haziran 2017
Sivil Düşün AB Programı, 4-5 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceği Sivil Toplum Forumu’nda, sivil toplum örgütleri, sivil oluşumlar ve aktivistlerle bir arada “hak temelli çalışmalarda yaratıcı ve yenilikçi yöntemler”i tartışacak. Ankara – ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşecek Sivil Toplum Forumu’nda, Türkiye ve Avrupa’dan iyi örneklerin paylaşılacağı panellerle beraber katılımcıların deneyim, bilgi ve birikimlerini paylaşabilecekleri oturumlar, […]

Sivil Düşün AB Programı, 4-5 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceği Sivil Toplum Forumu’nda, sivil toplum örgütleri, sivil oluşumlar ve aktivistlerle bir arada “hak temelli çalışmalarda yaratıcı ve yenilikçi yöntemler”i tartışacak.

Ankara – ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşecek Sivil Toplum Forumu’nda, Türkiye ve Avrupa’dan iyi örneklerin paylaşılacağı panellerle beraber katılımcıların deneyim, bilgi ve birikimlerini paylaşabilecekleri oturumlar, çalışma grupları, atölyeler ve etkinlikler de yer alacak. Sivil toplum örgütlerinin yürüttüğü çalışmalara getirdiği yaratıcı yöntem ve çözümler, hak temelli çalışmalarda yaratıcı yaklaşımlar, Forum’un çerçevesini oluşturacak.

Toplantıda etkinlik (çalıştay, çalışma grubu, sergi, atölye, film gösterimi vb.) düzenlemek isteyen aktivistler ve sivil toplum örgütleri aşağıda yer alan bilgilere bakarak başvurularını yapabilir.

5 Temmuz programında kendi etkinliğinizi düzenlemek için bu formu doldurarak en geç 15 Haziran, saat 17.00’a kadar Sivil Düşün’e ulaştırabilirsiniz.