Sivil Düşün 4-5 Temmuz’da Sivil Toplum Forumu düzenliyor

30 Mayıs 2017
Sivil Düşün AB Programı, 4-5 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceği Sivil Toplum Forumu’nda, sivil toplum örgütleri, sivil oluşumlar ve aktivistlerle bir arada “hak temelli çalışmalarda yaratıcı ve yenilikçi yöntemler”i tartışacak. Ankara – ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşecek Sivil Toplum Forumu’nda, Türkiye ve Avrupa’dan iyi örneklerin paylaşılacağı panellerle beraber katılımcıların deneyim, bilgi ve birikimlerini paylaşabilecekleri oturumlar, […]

Sivil Düşün AB Programı, 4-5 Temmuz tarihlerinde Ankara’da düzenleyeceği Sivil Toplum Forumu’nda, sivil toplum örgütleri, sivil oluşumlar ve aktivistlerle bir arada “hak temelli çalışmalarda yaratıcı ve yenilikçi yöntemler”i tartışacak.

Ankara – ODTÜ Mezunları Derneği Vişnelik Tesisleri’nde gerçekleşecek Sivil Toplum Forumu’nda, Türkiye ve Avrupa’dan iyi örneklerin paylaşılacağı panellerle beraber katılımcıların deneyim, bilgi ve birikimlerini paylaşabilecekleri oturumlar, çalışma grupları, atölyeler ve etkinlikler de yer alacak. Sivil toplum örgütlerinin yürüttüğü çalışmalara getirdiği yaratıcı yöntem ve çözümler, hak temelli çalışmalarda yaratıcı yaklaşımlar Forum’un çerçevesini oluşturacak.

Toplantıya katılmak isteyen aktivistler ve sivil toplum örgütleri aşağıdaki formu doldurarak başvurularını yapabilir. Toplantıya katılmak için formu en geç 12 Haziran 2017, saat 17.00’a kadar doldurarak başvurularınızı tamamlayabilirsiniz.

Ayrıntılı program duyurusu ve toplantıda düzenlemek istediğiniz etkinliklerle ilgili çağrımız çok yakında Sivil Düşün web sitesi ve sosyal medya kanallarından duyurulacaktır.

Katılım başvurusu için tıklayınız.

Katılımcılara notlar:

  • Hak temelli çalışmalar yürüten taban örgütlerinin Sivil Toplum Forumu’na katılımına öncelik verilecektir.
  • Katılımcıların kabulünde “ilk başvuran” kuralı geçerli olacaktır.
  • Ankara dışından gelecek katılımcılara 60 kişiye kadar konaklama ve ulaşım desteği sağlanacaktır.
  • Katılımcı sayısı sınırlı olacağından, kayıt yaptırmanız zorunlu koşul olacaktır.
  • Katılımda toplumsal cinsiyet eşitliği çerçevesinde eşit temsil hususuna dikkat edilecektir.
  • Gerekli durumlarda iletisim@sivildusun.eu adresi veya 0543 730 52 74 / 0312 428 05 61 numaralı telefonlar aracılığıyla bize ulaşabilirsiniz.
  • Özel ihtiyaç bildirmek isteyen katılımcılar iletisim@sivildusun.eu ile irtibata geçebilirler.

Etkinlik Başlangıç Tarihi:    04/07/2017

Etkinlik Bitiş Tarihi:              05/07/2017

Adres:                                           Çankaya, İşçi Blokları Mahallesi, 1538 Sokak Ankara

Ayrıntılı bilgi için tıklayınız.