Asulis Laboratuvarı Çevresel Adaletsizlik ve Ayrımcılık Panelini Düzenliyor

Türkiye’de ayrımcılıkla mücadele eden ve söylem üzerine çalışmalar yapan Dil Diyalog Demokrasi Laboratuvarı ASULİS Çevresel Adaletsizlik ve Ayrımcılık panelini düzenliyor. Panelde çevresel adaletsizlik ve hak ihlallerinin toplumun farklı kesimlerini nasıl etkilediği, farklı sosyo-ekonomik sınıfların ekolojik krizi nasıl deneyimlediği, Anadolu’da insan ebrusunu bozan hadiselerin diğer canlıların zenginliğine nasıl zarar verdiği ve çevresel adaletsizliğe karlı mücadelede nasıl […]

Türkiye’de ayrımcılıkla mücadele eden ve söylem üzerine çalışmalar yapan Dil Diyalog Demokrasi Laboratuvarı ASULİS Çevresel Adaletsizlik ve Ayrımcılık panelini düzenliyor.

Panelde çevresel adaletsizlik ve hak ihlallerinin toplumun farklı kesimlerini nasıl etkilediği, farklı sosyo-ekonomik sınıfların ekolojik krizi nasıl deneyimlediği, Anadolu’da insan ebrusunu bozan hadiselerin diğer canlıların zenginliğine nasıl zarar verdiği ve çevresel adaletsizliğe karlı mücadelede nasıl ittifaklar kurulabileceği soruları ele alınacak. Güven Eken, Bengi Akbulut, Cemil Aksu’nun konuşmacı olarak katılacağı panelde Ömer Madra moderatörlük yapacak.

Tarih: 2 Şubat 2017, 18.30

Mekân: Hrant Dink Vakfı, Havak Salonu

Detaylı bilgi için: facebook.com