Şiddetsizlik Antrenörleri Antrenmanı 2017 başvuruları açıldı

Şiddetsizlik kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yürüten Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Derneği, Şiddetsizlik Antrenörleri Ağı’na yeni antrenörlerin katılımını sağlamak için “Şiddetsizlik Antrenörleri Antrenmanı” çalışması başlatıyor. Şiddetsizlik Antrenörleri Ağı Nedir? Antrenör ağı, şiddetsizlik alanındaki konular olan; Şiddet ve şiddetsizlik Eşitler arası gruplarda konsensüs ile karar alma Ayrımcılık ve toplumsal cinsiyet Toplumsal değişim için Güç Şiddetsiz İletişim Önyargılar Çatışkı […]

Şiddetsizlik kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla çalışmalar yürüten Şiddetsizlik Eğitim ve Araştırma Derneği, Şiddetsizlik Antrenörleri Ağı’na yeni antrenörlerin katılımını sağlamak için “Şiddetsizlik Antrenörleri Antrenmanı” çalışması başlatıyor.

Şiddetsizlik Antrenörleri Ağı Nedir?

Antrenör ağı, şiddetsizlik alanındaki konular olan;

  • Şiddet ve şiddetsizlik
  • Eşitler arası gruplarda konsensüs ile karar alma
  • Ayrımcılık ve toplumsal cinsiyet
  • Toplumsal değişim için Güç
  • Şiddetsiz İletişim
  • Önyargılar
  • Çatışkı

konularında gruplara kolaylaştırıcılık ve yol göstericilik yapabilecek antrenörlerin oluşturduğu bir ağ olacak.

Ağ nasıl çalışacak?

Ağ, Şiddetsizlik Merkezi tarafından idare edilecek ve ağdaki antrenörlere, antrenman ve atölye süreçlerinde istendiği takdirde gerekli koçluk ve bilgi desteği sağlanacaktır.

Aynı şekilde Şiddetsizlik Merkezi’nin yürüttüğü çalışmalarda yeni antrenörler, kolaylaştırıcılık ve antrenörlük yaparak deneyimlerini pekiştirme imkanına sahip olacaklardır.

Nasıl Başvuru Yapabilirim?

Son başvuru tarihi 26 Ocak 2017’dir. Başvurunuzdan sonra sizinle iletişime geçilecektir. Çalışma dahilindeki beklentileri ve kriterleri yerine getiren katılımcılar öncelikli olarak değerlendirilecektir.

Başvuru için siddetsizlikmerkezi.org

Sorularınız için hilal@siddetsizlikmerkezi.org