STK’lar için ‘Kampanya Odaklı Medya İletişimi’ atölyesi

11 Şubat 2016
Things kapsamında, sivil toplum için “Kampanya Odaklı İletişim” atölyesi düzenleniyor. Atölyede sivil toplum kuruluşlarının nasıl güçlü mesajlar oluşturabileceği, oluşturulan mesajların nasıl yaygınlaştırılabileceği üzerine bir çalışma yapılacak. ‘Konuşmak, öğrenmek, meraklanmak, heyecanlanmak, bir araya gelmek, paylaşmak’ hedefiyle gerçekleştirilen atölyede, politika nasıl oluşturulur, farklı kesimlere ve odak gruplara nasıl ulaşılır gibi soruların da  cevaplanmaya çalışılacak. Ayrıca mesaj metinleri […]

Things kapsamında, sivil toplum için “Kampanya Odaklı İletişim” atölyesi düzenleniyor. Atölyede sivil toplum kuruluşlarının nasıl güçlü mesajlar oluşturabileceği, oluşturulan mesajların nasıl yaygınlaştırılabileceği üzerine bir çalışma yapılacak.

‘Konuşmak, öğrenmek, meraklanmak, heyecanlanmak, bir araya gelmek, paylaşmak’ hedefiyle gerçekleştirilen atölyede, politika nasıl oluşturulur, farklı kesimlere ve odak gruplara nasıl ulaşılır gibi soruların da  cevaplanmaya çalışılacak. Ayrıca mesaj metinleri ve özellikle basın bülteni vs. gibi araçların nasıl yazılacağı da konuşulacak.

Tarih: 16 Şubat 2016 Salı 18:00 21:00

Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Sosyal Kuluçka Merkezi Ulaşım için tıklayınız.

Başvuru İçin tıklayınız

Atölye hakkında sorularınız için kenan.dursun@me.com

Things Projesi’ni takip etmek için tıklayınız.