Ayrımcılık Karşıtı Sempozyum’un programı açıklandı

04 Aralık 2015
Kaos GL Derneği, Ayrımcılık Karşıtı Sempozyum’un dördüncüsü için Türk Tabipler Birliği (TTB), Ankara Tabip Odası (ATO) ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi (SES) ile ortaklaştı. LGBTİ’lerin hak mücadelesi ve sosyal haklar alanında ilki 2012’de düzenlenen Sempozyum, bu yıl “sağlık ve sağlığa erişim hakkı”nı tartışmaya açıyor. Kaos GL Derneği’nin “İnsan Hakları Haftası”nda düzenlediği […]

Kaos GL Derneği, Ayrımcılık Karşıtı Sempozyum’un dördüncüsü için Türk Tabipler Birliği (TTB), Ankara Tabip Odası (ATO) ve Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası Ankara Şubesi (SES) ile ortaklaştı.

LGBTİ’lerin hak mücadelesi ve sosyal haklar alanında ilki 2012’de düzenlenen Sempozyum, bu yıl “sağlık ve sağlığa erişim hakkı”nı tartışmaya açıyor. Kaos GL Derneği’nin “İnsan Hakları Haftası”nda düzenlediği “Ayrımcılık Karşıtı Sempozyum”un dördüncüsü 11-13 Aralık tarihlerinde, Ankara’da gerçekleşecek.

Sempozyum, 11 Aralık 2015, Cuma günü, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Ibn-i Sina Hastanesi Hasan Ali Yücel Konferans Salonu’nda başlayacak. 12-13 Aralık hafta sonu devam edecek program ise Ankara Tabip Odası’nda olacak.

Herkesin katılımına açık olan sempozyumun tam programı için tıklayınız.