İzmir’de sivil toplum LGBTİ hakları için buluşacak

Siyah Pembe Üçgen Derneği, Kaos GL Derneği, Konak Kent Konseyi ve Uluslararası Af Örgütü 10 Ekim’de  “LGBTİ Hakları için İzmir Sivil Toplum Buluşması” düzenliyor. LGBTİ bireylerin maruz kaldığı insan hakları ihlallerine karşı mücadele kapsamında İzmir’deki sivil toplum kuruluşları ile diyalog ve işbirliği olanaklarının yaratılması için yapılacak toplantı Konak Hotel’de gerçekleşecek. Toplantıya katılmak isteyen sivil toplum temsilcilerinin murat@kaosgl.org adresine […]

Siyah Pembe Üçgen Derneği, Kaos GL Derneği, Konak Kent Konseyi ve Uluslararası Af Örgütü 10 Ekim’de  “LGBTİ Hakları için İzmir Sivil Toplum Buluşması” düzenliyor.

LGBTİ bireylerin maruz kaldığı insan hakları ihlallerine karşı mücadele kapsamında İzmir’deki sivil toplum kuruluşları ile diyalog ve işbirliği olanaklarının yaratılması için yapılacak toplantı Konak Hotel’de gerçekleşecek.

Toplantıya katılmak isteyen sivil toplum temsilcilerinin murat@kaosgl.org adresine mail atması gerekiyor. Buluşmada, uluslararası ve ulusal gelişmeler ışığında lezbiyen, gey, biseksüel ve trans (LGBT) kişilerin insan hakları gündemi hakkında bilgi alışverişinde bulunulacak.