YenidenBiz Derneği’nden YenidenBiz Zirvesi: Kadınlar İş Başına

04 Mayıs 2018
Farklı sebeplerden işe ara vermiş kadınları iş dünyasına geri kazandırmak, kadın istihdamı ve işe geri dönüşün önemiyle ilgili farkındalığı artırmak ve adaylarla kurumları bir araya getirmek hedefleriyle faaliyet gösteren YenidenBiz Derneği, 10 Mayıs 2018’de Yapı Kredi ana sponsorluğunda gerçekleştireceği YenidenBiz Zirvesi’nde, “Kadınlar İş Başına” diyor.

YenidenBiz Zirvesi: Kadınlar İş Başına
Tarih: 10 Mayıs 2018 – 09.00
Mekan: Yapı Kredi Genel Müdürlük Konferans Salonu
E-posta: info@yenidenbiz.org

Yiğit Oğuz Duman’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek etkinlikte çeşitliliği avantaj haline getirecek yeni organizasyonel modeller üzerine çalışan ve “Piano C: İş, kadınla buluşuyor” oluşumunun kurucusu ve “Maternity as a Master” kitabının yazarı Riccarda Zezza ve birbirinden değerli konuşmacılar olacak.

YenidenBiz Zirvesi’nde sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en önemli sosyal ve ekonomik sorunlarından biri olan kadın istihdamı konuşulup tartışılacak, yeni çalışmalara zemin olacak, ışık tutacak önemli fikir ve önerilerin çıkması planlanıyor.

YenidenBiz Zirvesi’nden sağlanacak gelir ile 1000 kadının işe dönmesine destek olacak eğitimlere katılımının sağlanması hedefleniyor.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Katılım sağlamak için tıklayın.

Kaynak: siviltoplum.la

Etiketler