STK’lar için Stratejik İletişim Eğitimi

15 Şubat 2016
Kuruluşundan bu yana kültürlerarası diyalog konusunda çalışmalar yürüten ve aktif olduğu ülkelerde bu alandaki işbirliklerini destekleyen Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı, STK’lar için Stratejik İletişim üzerine bir kapasite geliştirme etkinliği düzenliyor. Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyeleri için düzenlenen etkinlik, 24-25 Şubat tarihlerinde 9.30-17.00 saatleri arasında TÜSEV’in Karaköy ofisinde gerçekleştirilecek. Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını ve yarattıkları […]

Kuruluşundan bu yana kültürlerarası diyalog konusunda çalışmalar yürüten ve aktif olduğu ülkelerde bu alandaki işbirliklerini destekleyen Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı, STK’lar için Stratejik İletişim üzerine bir kapasite geliştirme etkinliği düzenliyor. Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyeleri için düzenlenen etkinlik, 24-25 Şubat tarihlerinde 9.30-17.00 saatleri arasında TÜSEV’in Karaköy ofisinde gerçekleştirilecek.

Sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını ve yarattıkları etkiyi kamuoyuna duyurabilmelerinde stratejik iletişim önemli bir rol oynamaktadır. STK’lar için Stratejik İletişim Eğitimi’nde sivil toplum kuruluşlarının somut, ölçülebilir iletişim hedeflerini belirlemesi, hedef kitlenin analiz edilmesi, verilecek mesajın iletişim dilinin belirlenmesi, etki analizi yapılması, sosyal medya ve etkin iletişim için kullanılabilecek diğer teknolojik araçlarının tanıtılması hedeflenmektedir. Sunumlar ve grup çalışmalarından oluşacak eğitime katılan sivil toplum temsilcileri iletişim hedefleri ve stratejik iletişim araçları konusunda bilgiye sahip olacaklardır.

24-25 Şubat tarihlerinde TÜSEV Karaköy ofisinde gerçekleşecek olan eğitim programına katılım durumunuzu 17 Şubat Çarşamba gün sonuna kadar rusen@tusev.org.tradresinden Ruşen Efe’ye bildirmeniz rica ederiz. Eğitim programı için öngörülen katılımcı sayısı sınırlıdır. Toplantıya İstanbul dışından burslu katılım için sınırlı sayıda kontenjan bulunmaktadır. İstanbul dışından katılmak isteyenlerin 17 Şubat’a kadar aşağıdaki formu doldurarak rusen@tusev.org.tr adresinden Ruşen Efe ile iletişime geçmelerini rica ederiz.

Açık Adres:
Bankalar Caddesi, Minerva Han
No:2 Kat: 5
Karaköy, İstanbul

* Eğitim programına katılım için Anna Lindh Vakfı Türkiye ağı üyelerine öncelik verilecektir. Kişi sayısı ile ilgili sınırlama dolayısıyla eğitime her kurumdan bir temsilcinin başvurusu kabul edilecektir.   

Kaynak  TÜSEV